nyhetsmorgon

Rania Shemoun Olsson tvingas lämna mitt i direktsändning – rusar ut från studion

Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter

Nyhetsmorgon håller Sverige sällskap varje morgon.
Eftersom programmet är direktsänt så kan oväntade saker hända.
I dagens sändning fick programledaren Rania Shemoun Olsson storma ut mitt i direktsändning.

Nyhetsmorgon är ett tv-program som många svenskar startar sina dagar med. I programmet tas det upp alltifrån nyheter och aktuella dagshändelser till vårdtips och spännande intervjuer.

Nuförtiden har sändningen också förlängts med två timmar. Sändningen som i vanliga fall har avslutats vid 10.00 håller på till 12.00 istället om dagarna.

Rania Shemoun Olssons och Thomas Ritters relation till varandra

I samband med ändringen av tiderna så har också två nya programledare presenterats. Men det är inte helt okända namn för den vana TV4-tittaren. Nu briljerar Rania Shemoun Olsson, 46, och Thomas Ritter, 45, tillsammans i tv-rutan.

Rania och Thomas har nämligen båda två arbetat på TV4 sedan länge och har en god relation till varandra. Programledarna har tidigare berättat för Hänt när om hur det är att jobba tillsammans.

Var det självklart att tacka ja till den nya rollen som programledare i Nyhetsmorgon?

– Ja, det var det! Sedan var det lite extra grädde på moset att jag får göra det med Rania, berättade Thomas för Hänt.

– Vi har jobbat ihop tidigare. Vi är kompatibla och jobbar bra ihop. Jag är den som säger massa dumma saker och Thomas räddar situationen. Vi har lite olika intressen och en fin kemi. Jag tycker att vi kompletterar varandra, berättade Rania.

Rania Shemoun Olsson lämnar mitt i direktsändning

Nyligen var det dags igen för programledarna att leverera i Nyhetsmorgon. Men då uppstod det något oväntat. Det var när en gäst kom in till studion för att prata om kosttillskott, som sändningen tog en helt annan vändning, något som Svensk Dam var först med att rapportera om.

En bit in i inslaget, stormade Rana Shemoun Olsson ut ur studion. Efter att hon tyst tittat ner i sina papper en kortare stund. Även om Rania lämnade hastigt så fortsatte Thomas sändningen som vanligt med gästen i studion.

Innan programmet gick till paus berättade Thomas att allting är bra med Rania och efter pausen var programledaren åter tillbaka i studion.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN