ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Rania avslöjar verkliga relationen till Thomas Ritter – sanningen bakom kulisserna

25 jul, 2022 
Rania Shemoun Olsson är en av de nya programledarna i Nyhetsmorgon tillsammans med Thomas Ritter.
Nu berättar hon om deras verkliga relation bakom kulisserna.
Annons
TV4:s nya besked om Thomas Ritter i Nyhetsmorgon: ”Tar över”Brand logo
TV4:s nya besked om Thomas Ritter i Nyhetsmorgon: ”Tar över”

Nyhetsmorgon i TV4 har tidigare meddelat att det kommer bli en hel del förändring i programmet framöver. Bland annat kommer två nya programledaren synas i rutan; Rania Shemoun Olsson, 46, och Thomas Ritter, 45 – vilket TV4 avslöjade under en direktsändning tidigare i år.

Rania är inget nytt ansikte för tittarna då hon i flera år programlett Ekonominyheterna i TV4. Och den nya rollen ser hon fram emot.

– Det känns jättefint och bra. Men jag tog ett snack med familjen innan jag tackade ja. Det här innebär att jag ska gå upp tidigt igen och göra det på heltid och det påverkar allas liv. Barnen har vant sig vid att jag jobbar sent med Ekonominyheterna och att de kan vara hemma och härja fritt. Men familjen står bakom mitt beslut, säger Rania till Aftonbladet.

Annons

Fler förändringar i Nyhetsmorgon

Men Nyhetsmorgon bjuder på fler förändringar, även sändningen ska bli två timmar längre och ska därmed sändas till klockan 12. För Hänt berättar Thomas Ritter hur det kommer att påverka programledarna.

– Det har diskuterats lite fram och tillbaka. Jag tror inte att det är någon hemlighet men vi kommer att bytas av faktiskt. Ett team kör det tidiga passet, så det blir ungefär som idag, och ett team kör det sena passet, säger Thomas till Hänt.

Rania tror att förändringen kommer att bli bättre för tittarna.

– De kan vänta sig ett fetare och härligare Nyhetsmorgon. Det är redan härligt, men det kommer bli mer av allt. Men vi håller fortfarande på och stöter och blöter, säger hon.

Rania Shemoun Olssons verkliga relation med Thomas Ritter

Rania kommer att dela en hel del tv-tid tillsammans med arbetskollegan Thomas, och det visar sig att de redan känner varandra sedan innan. Nu berättar hon om deras relation och hur de kompletterar varandra.

Annons

– Vi har jobbat ihop massor tidigare och kompletterar varandra väldigt bra. Privat umgås vi lite, men det kommer bli mer av det nu. Jag umgås däremot jättemycket med hans fru.

Thomas Ritter är gift med Paula Ciavarella som även hon jobbar på TV4. Och Rania tror att deras familjer kommer att ses mycket mer i framtiden.

– Vi får boka upp lite middagar med våra familjer så vi lär känna varandra ännu mer. Det känns viktigt så det blir ett ännu bättre partnerskap rent jobbmässigt. Men jag gillar verkligen Thomas skitmycket, säger Rania till Aftonbladet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons