LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rafael Edholm om papparollen: ”Fantastiskt"

23 aug, 2017 
AvLotta Gray
Rafael Edholm vill inte släppa ifrån sig dottern Leona i första taget. Hon får vänta med att börja förskolan.
Annons

Skådisen Rafael Edholm, 51, har onekligen varit ombytlig med sitt kärleksliv. Han har varit gift fyra gånger och i äktenskapet med kollegan Görel Crona, 57, fick han sonen Gabriel, 18. Och för bara ett år sedan föddes hans och hustrun Freja Edholm Borchies, 29 dotter Leona. Nu har hon hunnit bli ett år och är kanske på väg att börja förskolan?

–  Nej, hon går inte på dagis, vi vill ha henne hemma så länge det går. Det är så fantastiskt, hon är ett nu och så fin, berättar Rafael för Hänt på en premiär.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Lyckliga med Leona.

Freja slog igenom som modell för 11 år sedan då hon kammade hem vinsten i den första svenska upplagan av dokusåpan “Top model”, men var länge tveksam till den stora ålderskillnaden mellan henne och maken. Men de gifte sig i största hemlighet förra året och mammalivet har fått modellen att inse att livet är förgängligt.

– Man blir förstås mer påmind om sin egen dödlighet.

Foto: IBL

Annons