Hånet mot Läckberg och Gynning – efter bilderna

I radioprogrammet ”Rix Morronzoo” diskuterar Roger Nordin, Felix Herngren och Laila Bagge irriterande bilder som folk lägger ut på Instagram. Felix stör sig på tillgjorda ”snygg-bilder” och Roger är inte sen med att pika kändisar som han anser håller på med det här.

I radioprogrammet ”Rix Morronzoo” hör vi Laila Bagge, 44, och Roger Nordin, 40, tjattra varje morgon. Varje vecka gästas de numera av Felix Herngren, 50, och när hans senast gästade showen lättade han på hjärtat och lyfte sin irritation mot folk som är i förhållande men som ändå lägger ut tillgjorda och snygga bilder på Instagram. Och som svar på Felix irritation passar Roger på att pika Camilla Läckberg, 43.

– Bild tagen ovanifrån när man ser lite ledsen ut, är det okej? Läs: Camilla Läckberg, frågar Roger.

– Men bilden vill ju berätta någonting, och om bilden bara är en plutmun som säger titta vad jag kan se kåt ut, när jag plutar så här med läpparna, är det vad man vill visa för världen? Om själva huvudinnehållet i en bild bara är att man är snygg, då är det ju konstigt om man är i ett förhållande eller så tycker jag, svarar Felix.

Läs också: Martin Melin tar avstånd från Läckberg: ”Jag blir bara less”

Men inte nog med att Roger är snabb med att hänga ut Camilla, han är nästan lika snabb med att hänga ut en kändis till – Carolina Gynning, 38.

– Men får jag fråga – det här med filter? Får jag hänga ut en kändis till? frågar Roger och fortsätter:

– Carolina Gynning, alltså hennes Instagram-konto. Nej men alltså .. hon ser ju ut som en japansk manga-seriefigur. Hon måste använda något filter som gör att hon ser helt annorlunda ut.

– Men där vill jag ändå försvara henne. För är man fotomodell, för det är hon ändå väl, då är det mycket mer ursäktat tycker jag om det är en del av ens jobb. Att man blandar professionella bilder med privata bilder, och så slinker det med någon modellbild där. Nej, nej jag känner att det här inte håller heller, säger Felix.

Ja, trots ett tappert försök att försvara Carolina från Felix sida, gick det inte riktigt hela vägen.

LÄS OCKSÅ: Därför gifter sig Laila Bagge med kollegan: ”Så entusiastisk”

SE OCKSÅ: 

Foto: IBL

SENASTE NYTT!