LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför gifter sig Laila Bagge med kollegan: "Så entusiastisk"

14 sep, 2017 
Efter hennes tidigare skilsmässor gifter sig nu Laila Bagge igen. Den här gången är det med radioprofilen Roger Nordin, och det är inte första gången som radioparet gifter sig.
Annons

På Instagram ser vi Laila Bagge, 44, i världens bröllopsklänning – för tredje gången. Efter Anders Bagge, 49, och Niclas Wahlgren, 52, står nu Roger Nordin, 40, bredvid henne på altaret. Är det tredje gången gillt tro? Nej, förhoppningsvis inte. För den här gången är det faktiskt inget bröllop på riktigt. Det är en reklamfilmsinspelning till radio-programmet ”Rix Morronzoo” där vi hör både Laila och Roger tjattra varje morgon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Roger är så entusiastisk, han kan inte vänta tills att jag ska bli hans radiofru”, skriver Laila på Instagram.

Annons

Prästen som ska viga paret är ingen mindre än Marko ”Markoolio” Lethosalo, 42. Förutsättningarna för ett bra bröllop är goda, bortsett från att Roger är lite putt över att Laila är sen till bröllopet, som vanligt, som han uttrycker det. Men Laila är snabb med att be om ursäkt.

Annons

”Haha I make it up to you på vår bröllopsnatt”, kommenterar hon skämtsamt på hans inlägg på instagram.

Men faktum är att det här inte är första gången som Laila och Roger gifter sig. De har även gift sig en gång tidigare, i slutet av mars i år när de bestämde sig för att bli ett äkta radiopar. Men visst är de väl fantastiskt fina?! Även om de inte blir äkta makar på riktigt. Och i kommentarsfältet hyllas radioparet för sin vigsel.

”Hahaha ni är bästa brudparet love you”, skriver en.

”Ni är helt galet roliga och härliga, så kul att nu bjuder på er själva”, skriver en annan.

Vi här på Hänt väntar spänt på resultat…

Foto: IBL, Instagram

Annons