Puma Swede om sexfesterna på fackförbundets klubb: "De borde vara glada att jag dragit in pengar"

Fackförbundet Kommunal har hamnat i rejält blåsväder efter avslöjande om att sexfester ägt rum i deras lokaler på Metropol Palais i Stockholm. Ett av dragplåstren till festerna har varit Puma Swede, som exklusivt för Hänt ger sin bild av saken.

Fackförbundet Kommunal har tagit starkt avstånd från porr, bland annat genom att undvika reklamplaceringar som förknippar dem med pornografi. Men via handelsbolaget Lyran har de dragit in pengar på sin lyxkrog genom just nakenhet och sex.

Bland annat har klubben Metropol Palais hyrts ut till ”Bubble & Brunch”-tillställningar där dragplåstret har varit Sveriges största porrstjärna, Puma Swede, 39.

– Det är en kul tillställning där människor släpper loss, berättar Puma exklusivt för Hänt.

Restaurangen och nattklubben Metropol Palais på Sveavägen i Stockholm, där sexfesterna ägt rum.

Restaurangen och nattklubben Metropol Palais på Sveavägen i Stockholm, där sexfesterna ägt rum.

Att sexfesterna ägt rum i Kommunals lokaler är ingenting som hon haft vetskap om. Dock ser hon inte på det som ett bekymmer.

– Tror nog ingen hade brytt sig, menar Puma, som betonar att den kritik som varit värst i media handlar om Kommunals förlustaffärer, felsatsningar och chefernas egna spritfester som förbundets medlemmar tvingats bekosta.

LÄS OCKSÅ: Så blev blyga hästtjejen Johanna Sveriges största porrstjärna Puma Swede

– Vad jag inte förstår är varför de är så fruktansvärt upprörda över att just jag gästat deras lokaler?

Sommaren 2015 träffade Hänt Puma Swede för att prata om hennes karriär.

Sommaren 2015 träffade Hänt Puma Swede för att prata om hennes karriär.

Hon anser istället att de borde vara glada över hennes insats då den faktiskt bidragit till att dra in pengar.

– Vet inte exakt vad de drar in per kväll, men det är nog en ganska häftig summa då folk betalar för bord, sprit och att folk praktiskt taget badar i Champagne. På plats har det även sålts dildopaket för 1500 kronor, avslöjar hon.

Puma som i dag är delägare i strippklubben Privé ställer sig frågande till den fin- och fulkultur som just nu jämförts på Metropol Palais.

– Jag är kvinna och jobbar med porr, men även för kvinnors rätt att få ta plats. När Tony Irving vistats helt naken på scen är det konstigt nog mer accepterat.

Något stjärnan reagerar starkt på med denna uppståndelsen är varför inte fler reagerat över hur det mörkats om hur unga flickor blivit antastade och ofredade på tillställningar ordnade av Stockholm Stad. På fester som de på Metropol Palais menar Puma att allt åtminstone gått rätt till.

– Ingen tjej har jobbat mot sin vilja eller uttnyttjas. Dessa kvinnor bejakar sin kvinnlighet och sexighet i en säker miljö. Gästerna kan känna sig trygga och har ett ställe att gå till för att umgås, äta och dricka.

Av Magdalena Divina Khodr

Foto: IBL, Privé, Instagram. 

FRÅN FÖRSTASIDAN