Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Psst... här är kändisarna som luktar bäst!

13 sep, 2018 
AvJohanna Bladh
Så doftar kändisarna
Kan du gissa vilka kändisar som luktar bäst?
Annons
Den oscars-vinnande artisten ska enligt Kate dofta så mer ljuvligt än du någonsin kan tänka dig.

Följer du inte redan den engelska skådespelerskan Kate Beckingsale på Instagram så borde du göra det NU.

Hon är nämligen en av Hollywoods roligaste profiler. På sin Instagram postar hon ofta oväntade och roliga bilder med captions som är minst sagt skrattretande. Men Kate är också bra på att dela med sig av sina innersta tankar. För ett tag sedan postade hon nämligen ett inlägg om vilken Hollywood-kändis som egentligen luktar bäst.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Erkänn – du har funderat lika mycket på det här som vi har gjort.

Nu har vi äntligen svaret! Enligt Kate ska det nämligen vara tre personer som kniper topp-tre av väldoftande personer i kändisvärlden just nu.

Den oscars-vinnande artisten ska enligt Kate dofta så mer ljuvligt än du någonsin kan tänka dig.

BVLGARI Omnia Pink Sapphire doftar rosa pomelo och rosépeppar med vit mysk. En ljuvlig doft att förlänga sommaren med! (Vi kämpar på, vad gör man inte för att slippa hösten?)

Annons

Sofi Fahrmans senaste samarbete med Escada resulterade i Escada Celebrate. En blommig parfym med rosa ros, apelsinblomma och mogna päron. En absolut favorit på redaktionen!

Jimmy Choo’s nyhet Fever är en lite mer spännande och exotisk doft som passar för sena höstnätter och mysiga kvällar. Den doftar svart plommon och rostad böna i en grym kombination.

Annons

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue är den perfekta doften för dig som behöver energi i höst. Den är frisk med inslag av salt havsluft, bergamott, björnbär och sandelträ. En klassiker i ny tappning.

FOTO: Ibl

Annons