Programledaren Carina Bergfeldts husdröm gick i kras

Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt hade en stark dröm – som gick i dunderkras.
Nu berättar hon om den tråkiga händelsen.
”Det svider”, skriver hon på Instagram.

Carina Bergfeldt har hyllats för sin insats som programledare för den nya showen Carina Bergfeldt, som blev en slags ersättare när showen Skavlan fick pausas då tv-profilen Fredrik Skavlan gick på pappaledighet.

SVT:s utrikeskorrespondent Carina har gjort succé bland tv-tittarna. Dock kommer Fredrik Skavlan tillbaka med en ny säsong i höst – men det blir också hans sista. Därefter kommer Carina att återigen ta över skutan under åtminstone en säsong.

”Jag har fått frågan av SVT om jag vill göra en säsong till av min talkshow och har tackat ja till det. Sen får vi se.Så hösten 2021 får ni hänga med Skavlan på fredagkvällar kl 21. Och samma tid nästa vår hoppas jag att ni vill hänga med mig”, har hon tidigare skrivit på sociala medier.

Carina Bergfeldts krossade husdröm

Men privat hände det nyligen något som inte gick lika lyckat. Programledaren fastnade för en annons som dök upp på hennes sociala medier. Annonsen gällde ett hus som var till salu. När hon besökte det föll hon för det direkt och drömmen var ett faktum – hon ville flytta in.

”Jag rusade in till dansken, visade det. Vi åkte dit. (Jag vet, så ska man inte göra.) Presenterade oss för ägaren, fick en rundtur. Jag gjorde något jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag började böla. Över ett hus. Över tanken att Hamilton skulle leka där. Växa upp där. Jag såg honom i trädgården. Jag började rita planlösningar i huvudet. Jag flyttade in mentalt. Det var så fint”, skriver Carina på Instagram.

Men drömmen gick i kras. Efter ett misslyckat försök att köpa huset innan visning blev det budgivning och det var inte Carinas bud som blev det sista och vinnande.

”Jag var där och kände igen att det här var min plats på jorden. Åkte hem. Budade. Och budade. Och budade. Och budade”, skriver hon.

GRATTIS Gry Forssells starka ord om sonen Vincent: "Så stolt"

Carinas ord om tråkiga slutet – egna reflektionen

Till slut fick Carina inse att huset inte blev hennes.

”Jag deppar lite över detta idag. Men ja, jag har ett hem jag tycker om, en familj jag älskar, ett jobb jag gillar, jag visste inte ens att jag letade, bla bla bla, allt är bra. Fast det svider ändå. Men jag måste också säga att lockpriser – som det här uppenbarligen var – suger. Nåväl. Hoppas att de som får det magiska huset i slutet av den här vägen kommer älska det med hela sina hjärtan”, skriver Carina på Instagram.

Senaste nytt