ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Programledaren petad från populära SVT-programmet Vi eller aldrig

07 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Snart har säsong 2 av Vi eller aldrig premiär på SVT. Nu avslöjar SVT för Hänt att den populära programledaren Farao Groth blivit petad.
Här är anledningen!
Annons
Vi eller aldrig – se trailern härBrand logo
Vi eller aldrig – se trailern här

Den 21 juli är det premiär för SVT:s succéprogram Vi eller aldrig. Sex kärlekspar flyttar in i en villa på ön Malta för att bestämma sig för om de har en framtid ihop eller inte.

I programmet kommer tittarna få följa när paren gör olika gruppövningar som ställer relationerna på sin spets. Det blir en känslomässig berg- och dalbana för deltagarna som kommer ställas inför ett svårt val – när göra man slut och när ska man satsa?

I år kommer tittarna bland annat att få följa paren Franco och Amanda, Jimmy och Maja, och Angela och Julia.

Nya tillskottet till årets säsong av Vi eller aldrig

För Hänt avslöjar projektledaren för programmet Siri Bergerud att man i årets säsong har gjort en del förändringar.

Till säsong två har SVT till exempel plockat in relationscoachen Philip Diab som är ett känt ansikte från tv-programmet Lyxfällan.

– Paren möts i stället av den nya coachen Philip Diab och sexterapeut Louise Mazanti, känd från första säsongen, säger Siri Bergerud som är projektledare för Vi eller aldrig.

Men det är inte bara det som är nytt för i år!

SVT tar bort programledaren Farao Groth: ”Tagit bort”

I förra säsongen leddes tittarna genom programmet av programledaren och radioprofilen Farao Groth, 37, som är känd från NRJ och Mix Megapol.

Annons

Men i och med de stora förändringar i årets säsong har SVT valt att peta Farao från programmet.

– Vi har gjort flera stora och spännande ändringar i årets säsong. Bland annat har vi tagit bort den traditionella programledarrollen Farao hade i första säsongen.

För Hänt berättar det nya tillskottet Philip Diab hur den stora ändringen att ta bort programledaren påverkar programmet.

– Skillnaden i år är att vi har en programledare som också är coach, vilket vi hoppas ger ytterligare intensitet. Visst fanns det manus och struktur, men också mycket frihet för både mig och Louise att gå in och ställa frågor och följdfrågor utifrån vår profession och det gör att det blir ett annat djup i det, säger Philip Diab och fortsätter:

– Så jag tror att det var det man ville uppnå med programmet, det blir ännu mer autentiskt.

Istället för att ha en traditionell programledare på plats har SVT valt att annat format.

– Årets säsong får också en berättarröst av Malin Gramer, berättar Siri Bergerud.

Så helt utan vägledning kommer tittarna inte behöva gå genom programmet.

Vi eller aldrig har premiär 21 juli 2022 och sänds under tio torsdagar kl 21:00 på SVT och SVT Play.

FOTO: Janne Danielsson /SVT

Annons