TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Prinsessan Sofias skönhetsingrepp alla pratar om!

15 okt, 2016 
AvEmelie Tholin
Prinsessor vill vara perfekta. Efter graviditeten och amningen har Sofia genomgått ett hemligt skönhetsingrepp.
Annons

Redan innan Älvdalstösen Sofia, 31, fick prinsen och halva kungariket log hon ofta med stängd mun. Medan väninnorna smajlade upp sig på bilder, valde Sofia att dra på smilbanden – utan att blotta tandraden.

Medan väninnorna visar tänderna ler Sofia ofta med stängd mun. Snart är det slut med et!

Nu, när graviditeten och amningen är avklarad, har Sofia tagit itu med ett länge planerat projekt – att fixa tänderna. Enligt Svensk Damtidning har hon under hemliga former skaffat tandställning, och garnityret har redan blivit jämnare.

–Sedan en tid tillbaka använder hon en modern nästan osynlig tandställning som kallas Invisalign. Den består av ett antal genomskinliga och borttagbara skenor som man varannan vecka byter till nästa uppsättning skenor, skriver tidningen. 

Tandregleringen uppges kosta mellan 50 000 och 70 000 kronor.

Annons

Enligt Svensk Damtidning har Sofia blivit nätmobbad på grund av sina tänder. Detta är bakgrunden till varför hon nu genomgår en tandreglering för ett perfekt “prinsessleende”. Maken Carl Philip, svägerskorna Madeleine och Victoria, svågern Daniel samt svärföräldrarna Silvia och kungen – alla har de perfekta tandrader. 

Enligt uppgifter pratas det mycket i hovet om Sofias tandkorrigering, och visst har Sofia prinsens stora stöd.

–Carl Philip är nöjd när Sofia är nöjd, säger en hovkälla.

Carl Philip har ett av landets mest perfekta tandrader.

Det är inte första gången som Sofia tar till åtgärder för att bli prinsess-perfekt! Förutom att hon genomgått en radikal stiluppryckning och bytt truckerkepsen, magtröjan, och låga jeansen mot dräkter och finkjolar värdig en kunglighet, har Sofia tvingats till flera smärtsamma laserbehandlingar där hon har blekt bort en av sina tatueringar, den på högerarmen. 

Sofia har redan märkt resultat och tänderna är jämnare.

Läs mer:

Foto: Stella, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons