Prinsessan Madeleines tunga bakslag – drömmen går i kras

Prinsessan Madeleines tunga bakslag – drömmen går i kras

Prinsessan Madeleines dröm går i kras. Det blir ingen flytt till Djurgården och villa Parkudden.

Det går onekligen sådär för Madeleine just nu. Den gravida prinsessan mötte massiv kritik under sitt officiella besök i Gävle härom veckan eftersom hon knappt sa ett ljud under besöket. Högst olämpligt menade många, däribland Sveriges Radios regionala chef Leif Eriksson och Hänts bloggare Hans och Anna Shimoda.

MISSA INTE: Häntbloggen: Skärp dig, Madde

Nu kommer nästa bakslag. Madeleines drömboende på Djurgården i Stockholm, pompösa Villa Parkudden, blir lyxlägenheter. Madeleine har vid flera tillfällen uttryckt en stor önskan att bo där.

– Men det är 900 kvadratmeter och absolut inte ett boende om vi inte bor på heltid i Sverige, sa hon tidigare till Expressen.

MISSA INTE: 10 bildbevis på att Chris O’Neill alltid ser bakis ut

Madeleines dröm går i kras. Foto: Stella Pictures

Madeleines dröm går i kras. Foto: Stella Pictures

Det verkar med andra ord som om hon, maken Chris O’Neill och lilla Leonore snällt får stanna i Hovstallet på Östermalm ett tag till – något som knappast är ett drömscenario för den växande familjen som nyligen meddelade att de bosätter sig i Stockholm permanent.

– Det pågår en renovering av Parkudden och vi är klara med fasad och tak. Under våren kommer det ske en inre renovering av Parkudden. Som planeringen ser ut just nu kan det bli upp till sex lägenheter i huset, säger Gunnar Holmgren som ansvarar för villan till Expressen.

MISSA INTE: Prinsessan Madeleines och Chris O’Neills okända skatteskulder

Men beslutet är knappast hans, utan Madeleines pappa kung Carl XVI Gustaf. Ett märkligt beslut kan tyckas eftersom villan ligger centralt och fungerar väl ur säkerhetssynpunkt. Dessutom kommer prins Carl Philip och Sofia Hellqvist bo ett stenkast därifrån. De ska ju flytta in i prinsessan Lilians och prins Bertils Villa Solbacken efter bröllopet i sommar.

MER MÅSTELÄSNING:

Senaste nytt om Whitney Houstons dotter: “Hon mår bra just nu”

ICA-Stigs nya jobb – kan du gissa vad han ska göra?

Bruce Jenner i våldsam dödskrasch – en kvinna omkom

FRÅN FÖRSTASIDAN