Därför känner du igen Prins Wendel i Farmen 2022 – tävlat i tv innan

Farmen-Prins och frun Åsa

Prins Wendel är en av deltagarna i Farmen 2022.
Men det är inte första gången han tävlar i tv...
0:46

Efter reklamen: Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken här

(0:46)

Farmen 2022 börjar lida mot sitt slut och en vinnare är snart korad. Tittarna har varit eld och lågor över årets säsong då deltagarna har bjudit på en hel del glädje.

En deltagare som rörde om i grytan rejält efter sin ankomst till farmen var 60-åriga Prins Wendel från Ystad. Han hamnade direkt i luven på flera deltagare. Detta var inte för att han ville något illa utan för att deltagarna inte riktigt ”talade samma språk”, som urtrycket lyder, vilket i sin tur ledde till flera olika missförstånd.

Men under säsongens gång klarades knutarna ut och Prins blev vän med de flesta igen.

Om man som tv-tittare känner igen Prins sedan tidigare så är det faktiskt inte alls konstigt eftersom han synts i rutan tidigare!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Farmen-Prins och frun Åsa i Bytt är bytt

Prins dök upp i rutan redan hösten 2020 då han medverkade i tv-programmet Bytt är bytt med Renée Nyberg och antikexperten Li Pamp på TV4. Då tävlade han tillsammans med sin fru Åsa.

De bar matchande outfits och hade siktet inställt på att vinna en halv miljon kronor genom att manövrera sig genom de antika föremålen och lista ut vad som var värt mest.

Och ja, det blev en nagelbitare in i sista sekund.

Farmen-Prins och Åsa i Bytt är bytt 2020

Prins med fru Åsa.

FOTO: TV4

När Prins och Åsa endast hade två föremål kvar var ena värt 50 000 kronor och det andra 500 000 kronor. Möjligheten fanns alltså att de skulle gå hem en halv miljon rikare. Dock valde de fel i slutet och värderade det föremålet som var värt 50 000 kronor som det högsta, vilket också resulterade till att de vann 50 000 kronor istället för en halv miljon kronor.

Kanske var det därför Prins sökte till Farmen? Där är ju vinstsumman rejäl också!

Farmen sänds söndag till torsdag på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!