LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Prins Harrys sorg – efter exflickvännens plötsliga död

17 feb, 2020 
Linnea Lundgren
Prins Harry
Prins Harrys exflickvän och Love Island-programledaren Caroline Flack har avlidit efter anklagelser om att hon misshandlat sin pojkvän.
Annons
Allt om Meghan MarkleBrand logo
Allt om Meghan Markle

Tv-profilen Caroline Flacks, 40, död har lamslagit Storbritannien. Det var efter att programledaren för tittarsuccén Love Island hade fått sparken från sitt uppdrag om hon hittades död i sitt hem. I efterhand har hennes närstående gått ut med ett meddelande där de berättar att Caroline själv avslutade sitt liv.

Under sin sista tid i livet utsattes Caroline för enorm kritik efter att ha blivit anklagad för att ha misshandlat pojkvännen Lewis Burton med en lampa – något som även ledde till hennes uppsägning från programmet. Efter tv-profilens död ifrågasätter nu många de hårda rubriker som riktats mot Caroline sen dess att misshandeln uppdagades.

Pojkvännens avsked

På Instagram har pojkvännen Lewis själv skrivit ett känslosamt avsked till flickvännen som han tidigare anklagat för att ha slagit honom:

“Jag kan inte beskriva det med ord, jag mår så dåligt. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och jag vet att du kände dig säker med mig. Du sa alltid att du inte kunde tänka på något annat när du var med mig men trots det fick jag inte vara hos dig, jag frågade och frågade” , skriver han.

Annons

Var tillsammans med prinsen

Men Lewis har inte alltid varit mannen i Carolines liv. Långt innan prins Harry träffade sin Meghan dejtade han den nu avlidna tv-profilen – något som satte så pass stort avtryck hos Caroline att hon valde att skriva en bok om den turbulenta tiden.

I självbiografin Storm in a cup beskriver Caroline sin relation med prinsen:

“Det är så pass uppseendeväckande att dejta en prins att det vore konstigt att inte prata om det. Men så fort sanningen läckte ut var det över och vi var tvungna att göra slut”. 

Hur prinsen själv har tagit sorgen efter sin exflickväns död är ännu oklart. Prinsen befinner sig just nu i Kanada dit han flyttat med hustrun Meghan och lilla sonen Archie.

Annons