TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pressen var för stor – Laila Bagges son Liam, 14, nära gå in i väggen

03 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Liam Pitts är trots sin unga ålder redan en välkänd tv-personlighet. Nu berättar han att livet framför kameran inte bara är glitter och glamour.
Annons

I våras hade realityserien Lailaland premiär. I den första säsongen fick tittarna följa tv- och radioprofilen Laila Bagge, 45, och hennes liv. Även sonen Liam Pitts, 14, samt pojkvännen Korosh Kananian, 27, syntes i rutan.

Liam var före serien mest känd för sin Youtubekanal där han spelade spratt och lurade vänner och familj. Nu berättar han för tidningen Kupé junior att han inte vill fortsätta sin karriär som youtube-kändis.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Youtubekanalen var såklart en dörröppnare till andra saker, men det är lite pinsamt att titta på klippen idag när jag är äldre, eftersom jag var så ung när jag började, säger han.

Istället hoppas han kunna satsa på en karriär som skådespelare eller programledare. Att spela in Lailaland har gett honom mersmak för livet som tv-stjärna.

– Det är roligt med tv och jag tänker inte så mycket på att det är en kamera som filmar mig, utan jag är bara mig själv, berättar Liam.

Annons

Men det har inte alltid varit lätt att ha ett kamerateam hemma. När hans kompisar kommer hem från skolan kan de spela tv-spel och ta det lugnt. Liam har tusen saker han måste göra.

– Ett tag kände jag att det var nära att jag gick in i väggen. Det var bara plugg, direkt vidare till inspelning och träning som gällde.

Trots det tycker han ändå om att ha många bollar i luften samtidigt, och just nu håller han på att spela in säsong två av Lailaland.

– Jag gillar när det händer grejer, jag är en riktig adrenalinjunkie, säger Liam Pitts.

Lailaland säsong två har premiär i höst och sänds på TV3 och Viafree.

FOTO: IBL

Annons