LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Popstjärnan klar för "Så mycket bättre": Nervöst

21 mar, 2017 
Malin Ljung
TV4 avslöjar artister för "Så mycket bättre" på löpande band. Under tisdagsmorgonen presenterades popgeniet Eric Saade för programmet.
Annons

Under måndagens presenterades Kikki Danielsson och Tomas Andersson Wij som deltagare i TV4:s populära “Så mycket bättre” 2017. Och under tisdagens “Nyhetsmorgon” presenterades ytterligare ett namn, nämligen schlagerstjärnan och popidolen Eric Saade, 26.

– Det kommer vara ganska intensivt och jobbigt. Men det ska bli kul, säger han i “Nyhetsmorgon”.

Eric Saade är mest känd för svenska folket tack vare sin framgång i Melodifestivalen, som han deltog i för första gången 2010. Men trots sina succé är han en artist som värnar om sitt privatliv, något han nu fruktar behöva öppna upp sig om under sommarens inspelningar på Gotland.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Eric Saade ska göra balla tolkningar under sommaren. Foto: TV4

– Musiken och det ska bli jättekul. Att prata om sitt liv och outa sig så där kommer vara nervöst. Jag har inte snackat så mycket om sådant, erkänner Eric.

Totalt kommer sju artister vara med i “Så mycket bättre” under 2017.

FOTO: TV4, Ibl

Annons