TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Popduon klar för "Så mycket bättre"

22 mar, 2017 
https://image.hant.se/image-4944125?imageId=4944125&width=1320&height=689
Lina Linnros
"Icona Pop" med Caroline Hjelt och Aino Jawo är klara för "Så mycket bättre".
Annons

TV4:as Nyhetsmorgon forsätter att avslöja deltagare till “Så mycket bättre”. Under måndagens presenterades Kikki Danielsson, 64, och Tomas Andersson Wij, 45, som deltagare och under tisdagen presenterades ytterligare ett namn, schlagerstjärnan och popidolen Eric Saade, 26.

Denna gången var det med ledtrådarna – ett troll, Barack Obama och serien “Girls”. Nästa personer som är redo för succéprogrammet inga mindre än popduon “Icona Pop” med Caroline Hjelt, 29 och Aino Jawo, 30.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Caroline Hjelt och Aino Jawo gör rösterna till Satin and Chenille i filmen Trolls.

Angående ledtrådarna så gör Caroline och Aino rösterna till trollen Satin och Chenille. Barack Obama har gått in till talarstolen till tonerna av låter “I love it” och tack vare serien Girls fick duon fick genombrott i USA.

– Vi har aldrig gjort något sånt här så nu passar vi på och är med. Det verkar så mysigt, säger Aino.

– Vi är sjuk peppade! Det ska bli så himla kul att träffa alla andra artister och få dyka ner i deras låtar och se vad de gör med våra låtar, säger Caroline.

Totalt kommer sju artister vara med i ”Så mycket bättre” under 2017.

Foto: IBL

Annons