LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Patrik Widell i Elitstyrkans hemligheter 2022

07 feb, 2022 
patrik Widell i Elitstyrkans hemligheter 2022
En av deltagarna i Elitstyrkans hemligheter 2022 på TV4 är polisen Patrik Widell.
Känner du igen honom? Det är inte alls konstigt!
Annons
TV: Elin Härkönen tvingas till sjukhus efter otäcka olyckan – se klippet härBrand logo
TV: Elin Härkönen tvingas till sjukhus efter otäcka olyckan – se klippet här

I fjol hade TV4-programmet Elitstyrkans hemligheter premiär första gången. Det blev populärt direkt och vann pris på Kristallen. Så det var ingen skräll att programmet fick sig en andra säsong.

I säsong 2 av Elitstyrkans hemligheter får tittarna möjlighet att följa med på en resa fylld av starka känslor där deltagarna pressas till både fysisk och psykisk bristningsgräns.

Vilka är ledarna i Elitstyrkans hemligheter 2022?

I säsong 2 av Elitstyrkans hemligheter ska 18 nya deltagare genomgå några av världens tuffaste utmaningar. Detta under ledning av fyra före detta elitsoldater. Vilka då? De kallar sig Pam, Bella, Slam och KP.

Annons

De 18 deltagarna, som i programmet kallas för rekryter, ska ta sig igenom en komprimerad uttagningsprocess. Denna process är väldigt lik den som görs för att bli soldat inom svenska försvarets elitförband SOG (Särskilda operationsgruppen).

Patrik Widell i Elitstyrkans hemligheter 2022 arbetar som polis

En av deltagarna i Elitstyrkans hemligheter 2022 är 39-åriga polisen Patrik Widell.

Patrik är inte bara känd för sin insats som polis. Han är även känd på sociala medier. På Instagram heter han patrikwidell och har i skrivande stund över 70 000 följare. På den sociala plattformen delar han med sig av mycket, bland annat träning samt en hel del pussbilder på sig och sin flickvän Fanny.

Vem är Patrik Widells flickvän Fanny Josefine Ahlfors?

Patrik Widells flickvän Fanny Josefine Ahlfors är 36 år och bor tillsammans med Patrik i Taberg. Även hon är aktiv på sociala plattformen Instagram där hon kallar sig fanny_josefine och har i skrivande stund runt 250 000 följare. Inte illa! Där delar hon med främst av träning.

Stort lycka till i tävlingen Patrik!

Säsong 2 av Elitstyrkans hemligheter har premiär den 24 februari på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4, Instagram

Annons