LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Podcastprofilens modiga comeback – efter trakasserande bilden

22 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Podcastprofilen Maja Nilsson ”belönade” en dickpic-skickande man med den ultimata – offentliga – hämnden.
Annons

Maja Nilsson, 23, är bloggaren, marknadsföraren och podcastprofilen som genom sin transparens och humor når allt större fame och följe. Tillsammans med Sanna Dahlström, 24, driver hon den populära podcasten ”Livet på läktaren”, där hon och Sanna berättar om sina liv – och livet med sina fotbollsspelande stjärnpojkvänner, Victor Nilsson Lindelöf, 23, och John Guidetti, 25.

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu är Maja aktuell med en riktigt transparent comeback på en dickpic hon fått skickad till sig från en ”kränkt man”.

”Om Thomas bara visste att jag är en riktig hacker och har hittat både namn och hemadress – brev från polisen bör komma närmsta månaden gubben.”, skriver hon på Twitter – med dickpic-bilden från Thomas helt ocensurerad i tweeten.

Dickpic-bilden skickades till Maja efter en tweet om #MeToo som hon postade den 17 oktober. Inlägget har retweetats närmre 200 gånger och fått cirka 3 000 gillamarkeringar.

Annons

De flesta av kommentarerna är överens om att dickpic-mannen fick det han förtjänade, och en följare påpekar att det kommer bli en nyhet i England, där Maja bor tillsammans med Manchester United-backen Victor Nilsson Lindelöf.

”Det där kommer att bli en nyhet i engelska tidningar imorgon hahaha”, skriver han. Maja är inte sen att svara på kommentaren.

”Ja så ska jag hålla käften och låta dessa män fortsätta trakassera mig”, svarar hon.

Man får säga att ”Thomas” fick smaka på sin egen medicin.

Snygg comeback, Maja!

Foto: Instagram, Twitter

Annons