bianca ingrosso

Min mamma din pappa-profilens okända förflutna med Bianca – nu avslöjas relationen

Min mamma din Pappa-Pia och Bianca Ingrosso

Pia Hjälmkrona är just nu aktuell i TV4:s Min mamma din pappa.
I en intervju med Hänt avslöjar hon nu sin okända relation till Bianca Ingrosso.
– Sen försvann jag bort ifrån det där livet, vilket jag är tacksam för, säger Pia till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa
0:38

Efter reklamen: Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

(0:38)

Slå på ljud

I det nya dejtingprogrammet Min mamma din pappa får tittarna följa ett gäng föräldrar som är ute efter att finna kärleken.

Vad de däremot inte vet är att deras barn följer hela deras dejting-resa i ett hus i närheten och dessutom är med och bestämmer kring vilka som ska dejta vilka.

En av deltagarna som dejtar i programmet är Pia Hjälmkrona, 58, som blivit anmäld till programmet av sonen Christian Hjälmkrona, 23,

– Det är jätteroligt det måste jag säga. Jag har skrattat gott de här avsnitten. Jag tycker det är väldigt kul att få göra en sån här sak med min son också, så det är bara positivt, säger Pia till Hänt om sin programmedverkan.

Barnens reaktion över Pia Hjälmkronas medverkan i Min mamma din pappa

Pia är mamma till tre barn men alla tre visar sig inte vara lika involverade i Pias kärleksjakt som sonen Christian.

– Min dotter är vuxen, hon är 40 så hon tycker bara det är kul. Det var väl dags kanske att röra om lite i grytan. Annars gör man inte så mycket, man jobbar mest. Tiden är förbi att springa på krogen. Den yngsta han är 18 och han bryr sig inte, han vill inte ens se.

För Pia var det ett spännande äventyr att medverka i programmet. Men hur har då hennes kärleksliv egentligen sett ut tidigare i livet?

– Jag har varit gift tre gånger så jag har bara haft långa förhållanden. Min första relation var jag i under 13 års tid och det är han som jag har min dotter med. Så jag har haft tre lång relationen och efter min sista relation så gick jag mest in för att jobba och det behövdes. Jag behövde hitta mig själv, säger Pia.

Min mamma din pappa-profilen om relationen till Bianca Ingrosso

Pia har blanda annat varit gift med artisten Jan Johansen, 57. Under den tiden arbetade även det forna paret ihop vilket gjorde att Pia träffade en hel del andra artister. Bland annat finns bilder där Pia syns ihop med Pernilla Wahlgren, 55.

Pernilla Wahlgren med Joachim Lennholm, Jan Johansen och Pia Hjälmkrona, Melodifestivalen 2003.

Pernilla Wahlgren med Joachim Lennholm, Jan Johansen och Pia Hjälmkrona, Melodifestivalen 2003. Foto: TT

Umgås du med några av de artisterna idag?

– Inte så att jag umgås med de men skulle jag träffa de på gatan så hade vi absolut hälsat. Jag brukar dra iväg något sms eller så där, jag känner både Bianca och Benjamin. Vi umgås inte men ses vi så absolut. Det är samma sak med alla de här gamla schlager-människorna, säger Pia och fortsätter:

– Men sen försvann jag bort ifrån det där livet, vilket jag är tacksam för, för det är speciellt.

FOTO: TV4/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN