LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Phillipe Cohens stora steg med flickvännen Rebecca – visar familjelyckan

23 dec, 2023 
Phillipe Cohen och flickvännen Rebecca har tagit ett stort steg i relationen.
Nu visar paret upp stora lyckan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sigBrand logo
Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sig

Phillipe Cohen, 29, var länge i en relation med Bianca Ingrosso, 28. Det tidigare paret hade en på och av-relation under flera års tid och i Biancas kanaler samt i Wahlgrens värld fick fansen följa Phillipe och hans vardag.

Även om paret gått skilda vägar har de fortfarande en fin relation till varandra. Phillipe har även funnit kärleken på nytt i Rebecca Lindbergh Thor, 27, och paret har sedan i somras visat upp sin kärlek allt mer. På Instagram delar de med sig av mysiga parkvällar och restaurangbesök.

Phillipe Cohens stora steg med nya flickvännen Rebecca

Nu har de tagit ett stort steg i relationen, det är nämligen dags för parets första julfirande tillsammans. Både Rebecca och Phillipe har publicerat flera bilder på Instagram där de befinner sig i Göteborg hemma hos Phillipes familj. Det ser ut som de har haft en trevlig första tid med fina middagar och härligt häng.

Bianca Ingrosso om Phillipes flickvän Rebecca

Bianca Ingrosso har tidigare avslöjat sina tankar om Phillipes nya relation. Det var när hon gästade Rosanna Charles och Sanna Guidettis podcast Högt i tak som hon fick frågan om hur det känns att Phillippe har hittat en ny tjej.

– Ingenting alls. Jag är jätteglad för hans skull. Och jag känner ju henne, svarar Bianca och fortsätter:

– Vi var ju på Lollapalooza. Och så var jag lite bakfull en dag och fick en överväldigande känsla, som gjorde mig tårögd, över att jag är så lycklig för hans skull. Båda vi två är så värda att få känna kärlek på annat håll.

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE

Annons