Phillipe Cohens okända förflutna – nu avslöjas allt

PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso fann kärleken i Phillipe Cohen för åtta år sedan. Innan de blev tillsammans hade Phillipe Cohen andra drömmar, nu avslöjas hans förflutna.
1:34

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”

(1:34)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har varit ett par de senaste åtta åren. Däremot har paret ibland haft pauser men varje gång har de hittat tillbaka till varandra och idag är kärleken starkare än någonsin.

Bianca och Phillipe träffades för första gången i Marbella, men då hände det ingenting mellan paret. Sedan träffades de på Café Opera i Stockholm och där började de hänga – och kärlekshistorien startade.

Sedan dess har det hänt mycket för paret. Phillipe har bott i London och pluggat ekonomi och Bianca har startat upp sina egna bolag som omsätter miljoner. Den senaste tiden har Phillipe fått en dröm uppfylld och startat sin egen restaurang Ted.

Prins Carl Philips oro för Bianca: ”Synd om henne”

Därför flyttar inte Bianca och Phillipe in i nya lägenheten

Nu väntar också en stor milstolpe för paret. Den 1:a juni fick de nycklarna till deras nya boende. Lägenheten är 300 kvadratmeter stor och har fyra rum. Däremot ska paret inte flytta in riktigt än, de ska nämligen renovera badrum och flytta köket först.

I vanliga fall brukar Bianca dela med sig av allt och lite till på hennes sociala medier, men den nya lägenheten är något som hon legat lågt. Bianca vill inte berätta var den ligger och så har hon varit kryptisk kring hur mycket den kostade, det ska dock vara över 40 miljoner.

Men förra veckan kunde Bianca äntligen visa upp den nya lyxlägenheten!

Jag älskar dig redan”, skrev Bianca på Instagram när hon visade upp lägenheten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Phillipe Cohens okända förflutna – gick teaterskola

Nu är det med andra ord ett nytt kapitel som börjar. Men nu kommer det fram detaljer om vad Phillipe gjorde innan han träffade Bianca.

– När vi träffades så gick alltså Phillipe på Calle flygare, säger Bianca i sin senaste vlogg.

– Jag gick en skådespelarteknikskurs 2014. Det är en teaterskola, fyller Phillipe i.

– För Phillipe ville bli skådespelare, påstår Bianca i videon.

– Nej det visste jag aldrig. Jag trodde att jag ville jobba med film, alltså bakom kameran. Där fick man göra både och, på den där kursen, säger Phillipe och fortsätter:

– Man skulle skriva och hålla i mycket monologer framför allt. Det vill säga att du själv sitter och pratar rakt upp och ner. Det är den värsta typen av skådespelargrej man kan göra.

Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

SENASTE NYTT!