LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Phillipe Cohen visar upp intima bilderna med kärleken Rebecca

26 jul, 2023 
Moa Risberg
Efter uppbrottet från Bianca har Phillipe träffat kärleken på nytt.
Allt eftersom har han visat upp den nya kärleken på Instagram.
Nu visar han upp intima bilderna från semestern med Rebecca.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

5 saker om Phillipe Cohen som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Phillipe Cohen som du kanske inte visste

Resturangägaren Phillipe Cohen, 29, var tidigare tillsammans med influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 28 under flera år. Paret hade ett långt av och på förhållande innan de tillslut valde att gå skilda vägar.

Bianca lever just nu livet på Ibiza och delar öppet med sig om sitt dejtingliv och sina romanser efter uppbrottet från ex-pojkvännen.

Phillipe verkar däremot ha gått en liten annan väg, då det för ett tag sedan ryktades om att han träffat en ny kärlek.

Efter spekulationerna syntes Phillipe och kärleken Rebecca Lindbergh Thor tillsammans på bilder från ett gemensamt midsommarfirande, vilket fick följarna att misstänka att hon var den nya kärleken efter Bianca.

Phillipe Cohen visar upp kärleken Rebecca

Efter Phillipes första hintar från midsommar på Instagram om att han hittat någon ny har Rebecca synts titt som tätt på hans Instagram-story.

För ett tag sedan delade Phillipe med sig av nya bilder på honom och Rebecca, men denna gången i ett inlägg när de tillsammans syns hålla om varandra.

Annons

Bilderna som han visar upp på Instagram är tagna under ett bröllop utomlands, då Phillipes vänner gifte sig. Till bröllopet bjöd han in den nya kärleken Rebecca som respektive.

Nya intima bilder från parets semester

Just nu befinner sig Phillipe och Rebecca på en romantisk semester tillsammans vid Italiens soliga kust längst medelhavet.

På Phillipes Instagram kan man följa det nykära paret på solsemestern i Italien, där han delar med sig av flera intima bilder.

Bild från Phillipes Instagram när Rebecca badar.

Utöver de bilder som Phillipe lagt ut från stranden och havet, där man ser Rebecca trivas som fisken i vattnet. Har givetvis restaurangägaren som älskar mat från det Italienska köket lagt ut en del bilder på maten de ätit under semestern.

FOTO: Instagram & Youtube

Annons