LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Phillipes bakslag – detta förlorade han efter uppbrottet från Bianca

18 nov, 2023 
Linn Seipel
phillipe cohen bianca ingrosso
Att göra slut med Bianca Ingrosso är inte bra för karriären – det är Phillipe Cohens tunga bakslag ett bevis på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Öfvergård konfronteras av Bianca – obekväma fråganBrand logo
Anders Öfvergård konfronteras av Bianca – obekväma frågan

Restaurangägaren och influencern Phillipe Cohen, 29, var tillsammans med entreprenören och mediepersonligheten Bianca Ingrosso, 28, i nästan tio år.

De hade stundtals ett stormigt förhållande som kantades av separationer och återföreningar. Men i augusti förra året gick Phillipe och Bianca ut med att de gått isär för gott.

Sedan dess har det hänt mycket i bådas liv. Bianca har haft fullt upp med bland annat sin egen talkshow Bianca och sminkmärket Caia, medan Phillipe har kört på med sina restauranger Ted och Posto.

Uppbrottet med Bianca verkar inte ha gynnat Phillipes affärer – nu kan alla se tappet

Men en sak talar sitt tydliga språk – att göra slut med Bianca gynnar inte karriären. När Medieakademin presenterade sin årliga dokumentation av Maktbarometern, stod det klart att han var en av årets förlorare, inom kategorin matinfluencers, något Nyheter24 var först med att uppmärksamma.

Annons

På ett år har han totalt tappat 420 placeringar, och han ligger nu på plats 957. På YouTube ser det ännu mörkare ut, där ligger han nu på en plats 1066 vilket innebär ett ras på 693 placeringar.

Phillipe Cohens kärlekslycka privat – med Rebecca Lindbergh Thor

På den ljusa sidan har Phillipe fortfarande en bra placering på Instagram. Där ligger han på en plats 23, med sina 124 tusen följare.

Han är även mycket att glädjas åt privat. Kärlekslivet tillsammans med nya flamman Rebecca Lindbergh Thor, 27, verkar gå som på räls. De flyttade nämligen nyligen ihop, och ses ofta umgås på mysiga dejtkvällar.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons