Philippe Cohens stora barnlycka – visar upp nya familjemedlemmen

Philippe Cohen

Phillipe Cohen har varit ihop med Bianca Ingrosso i många år, och de båda verkar vara väldigt barnkära.
Nu visar Phillipe upp den stora familjelyckan.
Läs här!
1:34

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”

(1:34)

I många år har Phillipe Cohen varit känd som Bianca Ingrossos pojkvän. Paret har varit ihop i många år och gått igenom både med- och motgångar tillsammans.

Men idag känner nog många till Phillipe även på andra håll. Detta då han bland annat har en egen Youtube-kanal samt äger den egna restaurangen Ted, som öppnade under förra året.

Att Phillipe jobbar mycket kan man med andra ord inte säga något om. Men precis som sin flickvän Bianca njuter han bland annat av att vara med familjen på sin lediga tid

Nu visar han upp den stora familjelyckan!

Bianca Ingrossos glädjebesked med pojkvännen Bianca

I Wahlgrens värld har Bianca varit öppen med att hon och pojkvännens relation ibland kan vara ganska stormig. Under de många år de varit tillsammans har de även gjort slut några gånger för att sedan hitta tillbaka till varandra igen.

Men i Wahlgrens värld ger Bianca nu nya uppdateringar om sin relation med Phillipe, något som får mamma Pernilla Wahlgren att bli helt överlycklig. I programmet berättar nämligen Bianca att hon och pojkvännen inte har bråkat på väldigt länge.

– Vi har inte bråkat på flera... på typ tre månader, säger Bianca varpå Pernilla utbrister:

– Vad är det som har hänt?! Det har vänt! Vet du vad Bianca. Det är nu det händer!

Pernilla berättar senare hur beskedet chockade henne.

– Jag är i chock. Det är helt sjukt. Jag har aldrig varit med om att det har varit bra så här länge, säger hon då med ett stort leende på läpparna.

När chocken lagt sig försöker Pernilla hinta om att det kanske är dags för Bianca och Phillipe att ge henne ett barnbarn. En idé som Bianca snabbt skjuter bort då hon och Phillipe jobbar alldeles för mycket just nu.

Phillipe Cohens stora barnlycka – visar upp nya familjemedlemmen

Men bara för att Bianca och Philippe inte har någon egen bebis betyder ju inte det att de inte har andra barn de håller kära. Både Bianca och Benjamin Ingrosso har till exempel en nära relation till Melina Criborn och Jacob Criborns dotter Cleo. Även Phillipes syster Jennifer har en liten son, detta tillsammans med maken Niclas.

Med en story på Instagram visar Philippe nu upp sin systers son. Detta i samband med Niclas födelsedag.

”Grattis på födelsedagen min broder!”, skriver han till bilden på Niclas och sonen Lionel.

Och det är ingen hemlighet att Philippe är väldigt glad i sin systerson. På Instagram kan man nämligen se återkommande kommentarer under makarnas bilder på lilla Lionel. Fint!

SENASTE NYTT!