LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Phillipe Cohens glädjebesked – nu kommer det fram: ”Jobba tillsammans”

08 dec, 2023 
Linn Seipel
philippe cohens youtube upptas
Krögaren Phillipe Cohen har nya spännande projekt på gång!
Efter långa upphållet avslöjar han nu att Youtube-kanalen kan komma att tas upp igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso på frågan ALLA undrar över – är hon och Patrick Cehlin ett par?Brand logo
Bianca Ingrosso på frågan ALLA undrar över – är hon och Patrick Cehlin ett par?

Krögaren och influensern Phillipe Cohen, 29, blev känd för svenska folket kanske framförallt i samband med sitt nästan tio år långa förhållande med Bianca Ingrosso, 28.

Men i augusti förra året gick Phillipe och Bianca ut med att de gått isär för gott. Och Phillipe har inte legat på latsidan sedan dess. Dels har han hunnit träffa kärleken på nytt i Rebecca Lindbergh Thor – vilka blev sambos i september.

Men han har också haft fullt upp med sina restauranger TED och Posto Pasta i Stockholm. Till den grad att han länge helt slutat posta på sin Youtube-kanal.

Annons

Phillipe Cohens glädjebesked – återupptar YouTube-kanalen

Men nu kan det bli ändring med det! I en story Philippe publicerade under fredagen skriver han:

”Har velat ta upp filmandet igen i över ett år snart, livet och jobb kom emellan men nu känner jag att det fan är dags!! Någon kreativ och filmkunnig person därute som vill jobba tillsammans? I så fall kollar jag gärna även på en möjlighet att hyra studio med ett kök i. DM:a mig vid tips eller intresse”

philippe cohens insta story

Phillipe Cohens ras i Maktbarometern – 693 placeringar

Exakt vad som fått liv luckorna hos restaurangägaren nu vet vi inte, men tänker att det kan ha att göra med det hårda fallet i årets Maktbarometern-mätning av Medieakademin. I den framgick att Philippe totalt tappat 420 placeringar på ett år, och han ligger nu på plats 957 av matinfluencers med mest makt.

Annons

På YouTube såg det ännu mörkare ut, där hamnade han på en plats 1066 vilket innebar ett ras på 693 placeringar. På Instagram hade Phillipe fortfarande en bra placering. Där låg han enligt Maktbarometern 2023 på en plats 23 av matinfluencers med mest makt, med sina 123 tusen följare.

FOTO: Instagram, Youtube

Annons