Philip Albinssons avslöjande om kärlekslivet på Farmen

Philip Albinsson Farmen

Farmen 2021 är i full gång.
I en intervju med Hänt svarar deltagaren Philip Albinsson nu på om det uppstod någon kärlek mellan deltagarna i programmet.
– Så jävla snuskig, säger han.

TV4:s stora succéprogram Farmen är äntligen tillbaka. Med tretton säsonger bakom sig är de nu igång med ännu en säsong, och i år är det ingen annan än den populära programledaren Anna Brolin som leder de tävlande i programmet.

Under kvällens program var det barpianisten Philip Albinsson som dessvärre var tvungen att lämna. I en intervju med Hänt berättar han nu hur det har varit att vara med i programmet.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Philip Albinsson om sprickan i relationen med Dag Tolstoy

– Att vara med i Farmen känns ju väldigt speciellt. Det är ett liv långt ifrån det jag lever i vanliga fall. Klart det är lite surrealistiskt och sjukt, men samtidigt så är jag väldigt stolt och glad över vad jag och mina kompisar har gjort i sommar, säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Philip om kärleken i Farmen

När man umgås så pass intensivt med varandra som man faktiskt gör i Farmen kan man tänka sig att det är mer än möjligt att det uppstår mer än bara vänskapliga känslor. Men för Philip verkar det helt otänkbart att det kan ha hänt.

– Vi blev väldigt bra kompisar allihopa, men att det ska vara någon kärlek i årets Farmen vet jag inte. Jag svårt att se det trots att det är många singlar som är med i år. Så jag tror inte det. Isåfall har jag levt ovetandes, säger han.

När han sedan får frågan om det blev en besvikelse för honom svarar han snabbt nej, och förklarar att Farmen är helt fel forum om man vill hitta sin nya livspartner.

– Nej, verkligen inte. Jag tror såhär, att man är så jävla snuskig och äcklig egentligen, så det hade nog inte varit så himla kul. Man går liksom ner och badar i en brun innesjö som är svinkall. Nej, det var helt fel program. Det är inget dejtingprogram, säger han.

Kärlekslivet i verkliga livet

Men även i verkliga livet verkar det vara lugnt för Philip på kärleksfronten. När han får frågan om han har en partner eller dejtar någon just nu svarar han istället skämtsamt att han lever ensam tillsammans med sitt självporträtt som han har på väggen. Han övergår sedan till en mer allvarlig ton:

– Nej, men jag bor själv och jag lever själv och jag tror att det är bra så för nu liksom. Sen så vet man ju aldrig vad som kommer in i livet eller när det kommer, men just för tillfället så är det inte så intressant.

Däremot är han öppen för att det ska hända.

– Ja, varför skriver ingen till mig?, undrar han skrattandes innan han fortsätter:

– Nej men som sagt. Händer det så händer det tänker jag.

LÄS OCKSÅ: TV4 svarar – därför är inte gården nedriven i Farmen 2021

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Farmen-Dag Tolstoys kärleksliv – det söker han