LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ph-Stephanies ilska mot Mattias efter kyssen

11 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Paradise Hotel 2018
Dramat fortsätter i Paradise hotel. I kvällens avsnitt bryter Stephanie Bergström ihop när hon får reda på att hennes partner Mattias Coleman har gått till sängs med en annan deltagare.
Annons

Inget Paradise hotel utan kärleksdrama, som man brukar säga. Igår gjorde Bettina Buchanan, 22, comeback då hon klev in på hotellet för andra gången. Eftersom att hon var med säsongen 2016 också var hon ett välbekant ansikte för många av deltagarna. Den manliga skaran visade ett stort intresse för Bettina Buchanan direkt, speciellt Mattias Coleman, 25. Någon som hans partner Stephanie Bergström, 22, inte alls uppskattade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tänk om hon klickar jättebra med Mattias, tänk om hon gillar Mattias på riktigt. Då kan det drabba mig. Det jag känner är att skulle jag göra något med någon i huset så vill jag att det ska bli Mattias, säger hon i kvällens program.

Under kvällens festligheter kommer Mattias Coleman och Bettina Buchanan allt närmre varandra, något som Stephanie Bergström uppmärksammar.

– Vad fan håller Mattias på med? Måste han vara med henne hela tiden? Jag blir lätt avundsjuk och det handlar inte om att jag inte litar på henne, men är han för gullig så kanske hon känner att ”åh jag vill spela med Mattias”. Det är min partner. Då står jag utan partner, säger hon till en av de andra deltagarna.

Annons

Till slut hittas de små turturduvorna tätt omslingrade i sängen på ett av hotellrummen. När Stephanie Bergström får reda på det bryter hon ihop totalt.

– Det är klart att jag blir sårad av att någon jag visar kärlek mot och respekt mot är mycket med en person som jag inte vill ha kvar, som jag inte litar på. Det känns jättejobbigt, säger hon.

De resterande gästerna på hotellet tröstar henne och efter en stund kommer även Mattias Coleman ut för att prata med Stephanie Bergström. Han menar att han inte behöver berätta för henne om han kysser någon annan och ställer sig oförstående till hennes reaktion. Stephanie Bergström står dock fast vid att situationen är jobbig för henne.

– Det är skit, det känns för jävligt. Är han intresserad av någon då vill jag veta det. Jag vill inte sova ensam helt enkelt, säger hon.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag, klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

Se alla deltagare i årets Paradise hotel här:

FOTO: TV3

Annons