LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bettinas oro inför comebacken i Paradise hotel

10 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Bettina Buchanan
Bettina Buchanan gör comeback i Paradise hotel! Nu berättar hon om sin största rädsla inför den kommande säsongen.
Annons

Bettina Buchanan, 22, klev in i Paradise hotel 2016. Hon var då snubblande nära en finalplats, men åkte ut strax innan. Ikväll gör hon comeback!

– Det skulle vara en girlpower-säsong, så då hörde produktionen av sig till mig och sa att de inte kan ha det utan Bettina, berättar hon.

Under Bettinas första säsong var det mycket skriverier kring hur andra tjejer i huset betedde sig mot henne. Diskussionen om mobbning på tv och var gränsen går tog rejäl fart när en annan deltagare tog till våld och kallade henne för vad produktionen senare skulle säga var oacceptabla ord. Trots att inspelningarna blev otroligt tuffa för Bettina ville hon ändå vara med en andra gång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kände bara att det var ju ett äventyr förra gången, men det blev inte så kul som jag hade tänkt mig. Jag hittade inga kompisar för livet och vi blev inte ett härligt gäng. Så jag ville verkligen ge det en andra chans för jag vill ju att den här resan ska vara det sjukaste man någonsin har gjort. Nu har jag faktiskt fått uppleva det, säger hon till Hänt.

Annons

Hon var inte rädd att historien skulle upprepa sig, utan tänkte istället att det inte kunde bli värre än hennes första säsong. Däremot är hon mer orolig för vad tittarna ska tycka och tänka om henne nu när de får se programmet.

– Jag är inte Guds bästa barn, jag säger fel saker och är inte perfekt. Förra säsongen fick jag bara kärlek, men jag tror till hundra procent att jag kommer få mycket mer skit den här säsongen.

Anledningen är att hennes attityd har förändrats berättar hon. Även om hon försvarade sig under de elaka påhoppen första gången hon befann sig på hotellet, så har hon fått ännu mer skinn på näsan sedan dess.

– Jag ska inte ta någon mer skit. Jag har blivit hårdare och på ett sätt kan det vara bra, men jag kanske får lite mothugg för det eftersom att jag säger ifrån och folk är inte vana vid det, säger Bettina.

Paradise hotel sänds på Viafree, TV3 och Viaplay måndag till onsdag klockan 22.00.

FOTO: TV3

Annons