TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

PH-profilen nobbade sin hemliga beundrare – sanningen bakom deras relation

08 feb, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Hampus Marcussen tackar ja till en dejt med sin hemliga beundrare, men när det visar sig vem han fått möta väljer han att hålla det till vänskap.
Annons

2016 hängde Hampus Marcussen, 24, med Malin Gramer, 39, i Paradise Hotel. Ett program som handlar om kärlek, relationer och spel. Men någon kärlek kom han inte hem med. Nu har Malin hjälpt honom att testat lyckan igen i TV3:s nya program “Hemliga beundrare” där flera personer får träffa sina hemliga beundrare som i sin tur får chansen att förklara sin kärlek för dem. Hampus är med i programmet för att han har en hemlig beundrare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det gör mig lite nervös att det finns en person som gör det här på det här sättet. Jag är väl ändå på något sätt offentlig och då finns det väldigt många beundrare där det finns tjejer som skriver “jag älskar dig” , jag är rädd för att det är en stalker, säger han i programmet.

Hampus kunde lugna sig snabbt för det var ingen stalker som väntade på plats. Det var Hanna Bilén, 24, hon hade fastnat för Hampus inom jobbet.

– Han frågade om vi skulle byta nummer, jag tror att det var mer för jobb, men jag tyckte det var jättekul. Sen hördes vi lite, men det mesta vi pratat om är jobb,

Annons

Hanna tycker att Hampus ser otroligt bra ut och berättar att de pratade intensivt efter att de träffats, även om det mest handlade om jobb. Nu har det gått sex månader och hon vill veta mer om honom, men hon är rädd att deras jobbrelation ska stå i vägen för det.

– Att vi har haft en jobbkontakt innan känns kanske lite risky, men nu har vi inte hörts på ett tag så vi behöver kanske inte höras så ofta heller om det skulle skita sig

Hampus däremot var lättad efter att ha fått sin hemliga beundrare avslöjad för sig.

– Det känns fantastiskt bra, kul att det var hon. Jag kunde aldrig tänka mig att det skulle vara Hanna.

Dock slutade det inte i kärlek för Hampus den här gången heller då det var något som saknades.

– Jag känner igen dig i så många av mina kompisar som är jättehärliga men som jag inte attraheras av på det sättet, säger han till henne.

Men slutet blev ändå gott, inga sura miner och en vänskap i behåll.

Foto: TV3

 

 

Annons