TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

"Paradise hotel"-deltagaren har fått barn – sju månader efter dokusåpan

03 jan, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Babylycka! "Paradise hotel"-profilen Andrea Norrman har blivit mamma till en liten dotter – bara sju månader efter finalen i dokusåpan.
Annons

Andrea Norrman, 20, gjorde succé i vårens upplaga av “Paradise hotel”, där hon snabbt blev en av de mest populära deltagarna. Men kort efter att kamerorna slocknat och finalen gått av stapeln på tv i början av maj 2017, bytte tv-profilen det vilda festandet mot ett nytt familjeliv.

Under hösten meddelade Andrea Norrman att hon var gravid och på nyårsafton födde “Paradise hotel”-deltagaren en liten dotter, som har fått namnet Belle. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag har haft en helt fantastisk förlossning. Wow. Det kunde inte ha varit bättre. Allt gick så otroligt fort. Jag är så imponerad av mig själv och jävlar vilket bra stöd från min fantastiska medmänniska Linus. Första känning vid 00, 06.36 kom hon ut med sina 3280g och 50cm. Vår älskade, efterlängtade Belle. På nyårsafton. Som en riktig stjärna”, skriver hon på Instagram och fortsätter i ett nytt inlägg:

“Känslorna är så starka, så stora och så mäktiga. Finns ingen stoltare än mig idag, imorgon, föralltid. Jag älskar dig min Belle.”

Annons

Pappan till barnet är Andrea Norrmans pojkvän Linus Bergman, 23, som hon träffade snabbt efter att ”Paradise Hotel” var färdiginspelat. För även om den senaste säsongen visades på TV3 så sent som i våras, så spelades den in ett helt år innan det.

På Instagram gratuleras hon också av flera “Paradise hotel”-profiler, däribland Lisa Maria Jönsson, 23, som kammade hem segern i samma säsong av dokusåpan.

“I förrgår födde en utav mina bästakompisar en riktig legend. Älskar den legenden massor allaredan. Och hennes mamma är också en jävla legend”, skriver hon på Instagram.

Stort grattis önskar vi!

Foto: Viafree, Instagram

Annons