LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ph-Lukas i tårar efter Ninas diss: ”Jag åker hem imorgon”

12 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Lukas Holm blir dissad av sin partner Nina Glimsell i kvällens avsnitt av Paradise hotel. Trots att han har svikit sin egen pakt och räddat kvar henne vill hon inte sova med honom. ”Jag åker hem imorgon”, säger han i tårar.
Annons

Ännu en vecka har gått av Paradise hotel , det innebär ännu mer drama men också att ännu en deltagare måste lämna tävlingen i en parceremonin. Deltagarna på hotellet är tydligt indelade i två läger och båda sidorna gör allt för att förstöra för varandra. I kvällens avsnitt överraskar Lukas Holm, 25, då han plötsligt byter sida och spelar ut sin partner Ida Asperud, 19. Han väljer att istället bilda par med Nina Glimsell, 24, en tjej han tidigare visat starka känslor för och därmed rädda henne ifrån att behöva lämna programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Om jag får krypa ner i Ninas famn ikväll så tror jag ändå att det kan hända saker, men det återstår att se. Det är ingenting jag kan säga här och nu vad som kommer hända, men jag hoppas att det blir som jag tänkt mig ikväll, säger en förväntansfull Lukas Holm i programmet.

Det finns dock ett stort problem. Nina Glimsell har påbörjat en romans med Marcelo Peña, 27, och är inte intresserad av Lukas på samma sätt som han är intresserad av henne.

Annons

– Jag är jätteglad att jag fick stanna på Paradise hotel men grejen är att stå med Lukas är väldigt jobbigt faktiskt. Jag får uppfattningen att Lukas kanske vill mysa med mig och kanske hångla lite och göra saker som jag och Marcelo har gjort, och jag vill inte gör något sådant med Lukas tyvärr, säger hon.

Lukas Holm som tror att han och Nina Glimsell ska tillbringa natten tillsammans får via de andra deltagarna reda på att dessa känslor inte alls är ömsesidiga från hennes sida. Detta krossar honom totalt och det brister för honom.

– Jag ville sova med min partner och sen fick jag höra att hon inte ville sova med mig. Det gör mig också väldig ledsen för kom direkt och säg det så jag vet om det, men gå inte till någon annan och berätta det, säger han.

Han försöker sova ensam men till slut blir det för mycket. Gråtandes söker han upp två deltagare från den sida han svikit under kvällens parceremoni, Stephanie Bergström och Alem Sacirovic på deras hotellrum.

Annons

– Nina och alla de ligger där ner tillsammans och skiter fullständigt i mig. Jag åker hem imorgon, säger han i tårar.

Trots sveket från Lukas Holm tidigare samma kväll tröstar och peppar de honom, men samtidigt påpekar Stephanie Bergström att han faktiskt har brutit pakten de hade när han valde att spela med den andra sidan och rädda kvar Nina Glimsell.

– De visar ingen tacksamhet för det du gjorde, det suger. Och tyvärr så kommer inte de jag spelar med lita mer på dig, tyvärr, säger hon.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons