LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

PH-Isabelle kollapsade – fördes akut till sjukhus: ”Huvudet bara la av”

27 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
"Paradise Hotel"-deltagaren Isabelle Hambe föll ihop på ett hotellrum efter ett bargig och fördes akut till sjukhus. Nu berättar hon om kollapsen.
Annons

Det var i helgen som ”Paradise Hotel”-deltagaren Isabelle Hambe, 22, kollapsade i ett badrum på ett hotellrum i Vimmerby. Tv-profilen hade tillsammans med Johanna Nikkinen, 20, och Haidar Juma, 25, från samma realityserie gjort ett bargig på orten och efteråt checkade hon och Johanna in på samma hotellrum.

I badrummet kollapsade Isabelle Hambe och föll ihop. Därefter var hon okontaktbar under två, tre timmar och fördes akut till Västerviks sjukhus där hon vårdades på intensiven, uppger Aftonbladet som också var först med att berätta om händelsen.

“Huvudet bara la av. Mycket stress, för lite sömn, för lite mat och dåliga livsrutiner”, skriver Isabelle Hambe i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

“Det är viktigt att alltid återhämta sig helt när man känner att något i kroppen är fel. Det är mycket möjligt att det här är en följd av min låga period.”

“Paradise Hotel”-profilen berättar att hon, efter omständigheterna, mår bra och att hon fick lämna sjukhuset efter en dag. Nu är hon hemma i sin bostad i Malmö.

“Jag blev utskriven efter en dag och kom hem till Malmö”, skriver hon.

Krya på dig, Isabelle!

Foto: IBL, Privat

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons