TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

PH-Alex som James Bond: "Passar mig ganska bra"

14 nov, 2016 
Linnéa Geijer
Dubbelspel, intriger och naket. Inte konstigt att "Paradise Hotel"-Alex liknar sig vid James Bond.
Annons

I förra veckans “Paradise Hotel” kallar han sig för hotellets största spelare och liknar sig vid väldens mest kända spion.

– Under Arméveckan så fick jag min militärbricka, och på den stod det 007. Så det passar mig ganska bra att jag är hotellets 007, sade Alexander D’Rosso, 25, i förra veckans “Paradise Hotel”.

Hotellet har delat sig i två falanger där Alex utåt sett verkar stå med Jiar “Tarzan” Raza, 21, och hans sida. Men bakom kulisserna spelar Alex ett riskabelt dubbelspel tillsammans med Johan Kervall, 23, och Bettina Runnerström, 21. Det valda aliaset berättar Alex kändes självklart, även om hans tilldelade nummer veckan innan inte hade blivit 007.

Annons

– James Bond är väl den som är mest känd för att vara en spion. Sen är ju han egentligen på en sida, men han spelar att han är på båda sidorna, berättar han för Hänt.

Men till skillnad från en Bond-rulle är det i “Paradise Hotel” inte alltid lätt att veta vilken sida man står på, och i programmet bildas allianser lika ofta och fort som de bryts. Även Alex kan tänka sig att byta sida om det behövs, för när hans partner Bella Östberg, 19, tvingades åka hem beslutade han sig nämligen att spela själv.

– Det finns inga pakter eller lag, sen är det ju Rhodos-pakten jag ville köra med. Men jag gör de val som gynnar mig bäst, förklarar han hemlighetsfullt gör Hänt.

“Paradise Hotel” sänds måndagar klockan 22:00 och tisdagar klockan 22:30 på TV3.

Foto: TV3

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons