LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Petter Stordalens uppmaning – efter nya bilden med 28 år yngre flickvännen Märta

12 aug, 2023 
Simon Lundh
Petter Stordalen och Märta
Petter Stordalen har varit ihop med flickvännen Märta sedan tre år tillbaka.
Nyligen var paret på semester.
Då kom Petter med en uppmaning till sina följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Petter Stordalen om framtiden med flickvännen MärtaBrand logo
Petter Stordalen om framtiden med flickvännen Märta

Petter Stordalen, 60, har ständigt nya projekt och lever att aktivt och hektiskt liv. Nyligen var han med och lanserade den nya projektet Strawberry, hotellet som tidigare hette Nordic Choice Hotels. Ett företag han köpte in sig i för ett tag sedan. Förutom att äga över 200 hotell med över 17 000 anställda att se över har Petter även mycket att ta del av i sitt privatliv.

Petter Stordalens stora semesterpaner med kärleken

Petter träffade sin yngre flickvännen Märta Elander Wistén, 32, sommaren 2020 i Almedalen första gången. Även om paret idag är lyckliga var starten på deras förhållande minst sagt oväntad. Under ett besök i Oslo slog pandemin till och landet gick in i lockdown. Något som tvingade det nya paret att bo ihop i ett tidigt skedde i förhållandet.

– När jag kom då stängde de ner, så om jag flugit hade jag inte kunnat komma tillbaka, sa Märta i ett avsnitt av Wahlgrens Värld i våras.

Annons

Det verkade bara stärka parets band och de håller fortfarande ihop än idag. På senare tid har paret spenderat ännu mer tid ihop, och för inte så länge sedan berättade Petter för Hänt om de storslagna planerna paret hade ihop under sommaren.

– Vi ska på semester tillsammans, först ska vi till Almedalen, även om det inte är så mycket semester, så är det startskottet. Och så ska vi till sommarstugan och sen ska vi på en semester bara Märta och jag, sa Petter då.

Petter Stordalens tips till sina följare – från solstolen

Nyligen har Petter tagit sin välförtjänta paus med flickvännen Märta. Paret har nämligen varit på sin semester. På sin ledighet kommer Petter med ett tips på hur man tar hand om sig i solen.

"Jag har i alla år varit mycket i solen. Men de sista åren har jag oftare tagit pauser i skuggan. Speciellt mitt på dagen när solen står högst på himmelen. Använd solkräm och sola med måtta. God helg", skriver hotellmagnaten på Instagram.

FOTO: Terje Pedersen/NTB/TT

Annons