LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Petter Northug visar gravidlyckan – okända kvinnan väntar barn

15 maj, 2024 
Petter Northug har alltid varit otroligt hemlighetsfull med sina relationer.
Men nu visar han upp en bild på en gravid kvinnas mage...!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Norska skidstjärnan Petter Northug avslöjar sanningen om relationen med Gunde Svans dotter JuliaBrand logo
Norska skidstjärnan Petter Northug avslöjar sanningen om relationen med Gunde Svans dotter Julia

Den norska längdskidåkaren Petter Northug, 38, är högaktuell med en ny tv-serie på norska VGTV som heter Takk for alt och utspelar sig i en kyrka där Petter ligger i en kista och ska begravas.

Sedan flera år tillbaka har Petter lagt ner sin karriär för att arbeta med tv istället. Dock är han fortfarande högst involverad i sporten och har ett eget lag som heter Team Northug. Han ligger också bakom Janteloppet.

Men när det kommer till privatlivet är han desto mer hemlighetsfull av sig.

Romansryktet med Alessia de Zolt

Dock cirkulerades det nyligen rykten om honom och den italienska modellen och terränglöparen Alessia de Zolt, 24. Det var efter att hon tillsattes i Team Northug som ryktena om romans mellan henne och Petter drog igång.

Annons

Hon har dessutom en lite speciell uppgift i laget, nämligen att hålla Northug på bra humör, skriver Se og hor. Duon har även synts till en hel del tillsammans – vilket gör att ryktet om en romans lever i allra högsta grad.

Tidigare har Petter alltid varit väldigt förtegen om sina flickvänner men han har beskrivit Rachel Nordtömme som hans stora kärlek. Även relationen med flickvän från Tröndelag har han bekräftat, men de är inte längre ett par.

Petter Northug visar upp gravidlyckan

Så nu ställs allt på sin spets – när Petter plötsligt visar upp en bild på en gravid kvinna. Han har nämligen publicerad en vacker bild på en tjej som är gravid och har på sig en somrig klänning.

Till bilden skriver han:

”50 procent”

Och en emoji på sig själv som gör tummarna upp.

petter northug
FOTO: INSTAGRAM

Om det är Alessia på bilden är svårt att säga, enligt hennes sociala medier verkar hon inte vara gravid, även om de bilderna hon lägger ut kan vara gamla. Men något som är säkert är att hon gärna vill skaffa barn.

I en frågestund på Instagram fick hon frågan: ”Skulle du vilja ha en familj?”.

”Jaaaa, 2 eller 3 barn”, svarar Alessia.

ALESSIA DE ZOLT
Skulle du vilja ha en familj? Jaa, 2 eller 3 barn

FOTO: Lise Aaserud, Instagram

Annons