LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Petter Northug bekräftar lyckan med italienska modellen Alessia de Zolt

04 okt, 2023 
PETTER NORTHUG
Officiellt sett har Petter Northug varit singel sedan 2011.
Men nu riktas blickarna mot italienska modellen Alessia de Zolt, 23 – kan de vara ett par!?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Norska skidstjärnan Petter Northug avslöjar sanningen om relationen med Gunde Svans dotter JuliaBrand logo
Norska skidstjärnan Petter Northug avslöjar sanningen om relationen med Gunde Svans dotter Julia

Den norska längdskidåkaren Petter Northug, 37, är en av de främsta inom sin sport genom tiderna. När han la ner karriären, för fem år sedan, kunde han skryta med fyra OS-medaljer och 16 VM-medaljer.

Under årens lopp har vi fått följa Northugs framgångar, men något som varit desto mer hemligt är hans kärleksliv. I hans självbiografi som släpptes tidigare i år bröt han tystnaden om två tidigare kärleksrelationer.

Petter Northugs kärleksliv

Den ena relationen är känd sedan tidigare, den var med friidrottaren Rachel Nordtömme. Hon och Northug blev tillsammans 2008 när han var på väg att bli en etablerad kändis i hemlandet.

Det har senare kommit fram att de gick på dejter redan vid 2004. Men det var alltså först 2008 som allt blev offentligt.

Förhållandet med Nordtömme blev allmänt känt och paret var ett av Norges hetaste kändispar. Men hans andra relation var desto mer okänd. I en av sina böcker berättar Petter Northug om en några år yngre flickvän från Tröndelag som han var tillsammans med när han stod på toppen av sin karriär.

Annons

Kvinnan, vars identitet inte blir avslöjad i boken, åkte med Northug på semester till Spanien några dagar efter att han vunnit fyra guldmedaljer på VM i Falun 2015.

Petter Northug syns tillsammans med italienska modellen Alessia

Hur det står till på kärleksfronten idag för den norska skidstjärnan är fortfarande oklart. Men nu står det klart att han tillsatt den italienska modellen och terränglöparen Alessia de Zolt, 23, i Team Northug.

Hon har dessutom fått en lite speciell uppgift, nämligen att hålla Northug på bra humör, skriver Se og hor. Duon har även synts till en hel del tillsammans – vilket gör att ryktet om en romans startat.

Hemma i Italien är detta nu något som uppmärksammats.

– En ung italiensk terränglöpare ansluter till Northug-laget! Det blir också lite Italien i laget som skidkungen ställer upp i Ski Classics-tävlingarna, skriver Fondo Italia.

FOTO: Gorm Kallestad, Instagram

Annons