LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Petra om att Kristin Kaspersen tar över som programledare i Let's dance

13 mar, 2023 
Petra om att Kristin Kaspersen tar över som programledare i Let's dance
Kristin Kaspersen tar över Petra Medes roll i Let's dance – detta efter ett oväntat avhopp.
Nu uttalar sig Mede om det hela.
”Det betyder mer än ni kan ana..””
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Återblick av Melodifestivalen 2023Brand logo
Återblick av Melodifestivalen 2023

För några dagar sedan släpptes bomben: Petra Mede hoppar av Let's dance, efter flera år som programledare. Orsaken bakom? Ryggproblem.

Istället blir det Kristin Kaspersen som tar över rollen.

– Jag är så oerhört ledsen över att inte kunna programleda ”Let’s dance” i år men hälsan tillåter det inte just nu. Jag kommer dock att sitta fastnaglad framför teven varje lördagskväll. Det var inte längesen jag sa till Kristin att hon är en av de bästa programledarna vi har, säger Petra till TV4 och fortsätter:

– Jag vet att hon och David kommer att bjuda på ett enastående ”Let’s dance” i år. Kristin har ju för jösse namn vunnit hela tjotaballongen en gång. Jag önskar alla deltagare stort lycka till.

David Lindgrens ord om bytet av parhäst

Annons

”Vet inte vad jag ska skriva… Så ledsen att jag inte ska få jobba med dig en 3e säsong Petra. Hoppas så att du ska få ordning på din rygg! Krya, vila och all styrka & kärlek till dig”, skriver David.

Han fortsätter:

”Så den här säsongen får jag programleda, prata, sjunga, dansa & skratta tillsammans med någon annan på lördagskvällarna. Det är inte vem som helst utan den underbara Let’s dance vinnaren från 2019 Kristin Kaspersen. Ska bli så roligt att få lära känna dig och göra den här resan tillsammans med dig. I morgon jobbar vi vidare för att få till ett riktigt bra premiär program.”

Petra Medes första ord – buketten från Kristin

Nu väljer även Petra att posta något på sociala medier om det hela. Det är en bild på en blombukett, där man ser ett litet kort som är från Kristin. På kortet står det bland annat att hon ska krya på sig

”Det finns bara en Kristin. Tack alla som hört av sig på alla möjliga sätt. Det betyder mer än ni kan ana..”

Let’s dance har premiär 18 mars.

Annons