Petra Medes nya relationsavslöjande efter mystiska orden

Petra Mede

Petra Mede har tidigare valt att vara väldigt förtegen om sin civilstatus.
I helgens avsnitt av Stjärnornas stjärna kommer programledaren dock med ett nytt relationsavslöjande.

Varje lördagskväll får TV4-tittarna se den folkkära programledaren Petra Mede, 50, i Stjärnornas stjärna. Den direktsända musiktävlingen har blivit omåttlig populär, något Petra tror beror på att det är så brett.

– Min sjuåriga dotter älskar det och min 52-åriga syster älskar det, sa Petra till Hänt på pressträffen inför den nya säsongen.

I år är programmet något annorlunda på grund av coronautbrottet. Stjärnornas stjärna 2020 spelas nämligen in utan publik och istället får deltagarna stötta varandra så gott det går.

Kryptiska orden om kärlekslivet

När det kommer till privatlivet bor Petra Mede tillsammans med dottern Adeline, som hon har ihop med sin före detta partner Mattias Günther. Mattias och Petra gick skilda vägar när dottern var två år gammal men har än idag en god relation till varandra.

– Min dotter har en stor familj och alla bor i Bromma så det går jättebra, har hon tidigare sagt till Hänt.

På pressträffen inför premiären av Stjärnornas stjärna valde Petra dock att vara mer förtegen kring sin civilstatus och gav ett ganska kryptiskt kärleksbesked.

– Jag passar på den frågan. Just den håller jag för mig själv faktiskt, sa programledaren då.

Petra Medes nya relationsbesked

Under lördagskvällen var det återigen dags för Petra att styra skutan i Stjärnornas stjärna. Artisten David Lindgren, 37, framförde då en låt som han tillägnade sin hustru Kristina Lindgren, 38. Petra passar på att fråga David om hemligheten till ett lyckat förhållande, varpå artisten svarar:

– Vi brukar fråga varandra där hemma ”Vill du vara lycklig eller vill du ha rätt?”.

Makarnas kärleksknep får Petra att tänka på sin egen livssituation. I Stjärnornas stjärna kommer hon med ett nytt relationsavslöjande – och den här gången är hon långt ifrån kryptisk.

– Och då har du uppenbarligen valt att vara lycklig. Medan jag har valt att ha rätt och därför står jag här ensam, säger Petra Mede i programmet.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!