BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petra Mede och Danny Saucedo bekräftar romansen: ”Vi hånglade upp varandra”

28 okt, 2022 
Danny Saucedo och Petra Mede
Petra Mede och Danny Saucedo har haft en tidigare okänd fling.
Nu avslöjas plötsligt detaljerna om duons intima stund under en kväll i Göteborg.
– Vi såg varandra och vi kände att vi, vi hånglade upp varandra, säger Danny i talkshowen Bianca.
Annons
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”Brand logo
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Petra Mede, 52, och Danny Saucedo, 36, är två av gästerna i fredagens avsnitt av Bianca Ingrossos, 27, talkshow Bianca. Under intervjun med Petra kommer ett tidigare okänt avslöjande fram – detta då det visar sig att Petra och Danny haft en tidigare fling.

Det hela börjar med att Bianca frågar Petra om hur kärlekslivet ser ut efter 50-årsåldern, vilket får Petra att öppna upp om att hennes relation till män har blivit bättre med åren.

– Den blir bättre tycker jag, man kan vara lite mer rak och det är väldigt skönt att inte känna, eller det har jag kanske aldrig känt men den här behagfullheten. Ska någon alltid tänka potentiellt ska den personen vilja ligga med dig. Det är en ganska jobbig tanke att gå runt och ha hela tiden. Nu menar inte jag att jag på något sätt är sexgalen, säger Petra i Bianca.

Annons

Danny Saucedo avslöjar kvällen med Petra Mede: ”Jävla cockblocker”

Uttalandet leder Danny in på att det finns en viss kväll i Göteborg som han minns. Petra ställer sig till en början något fundersam till vad artisten försöker få fram, men tillslut börjar hon ana vart samtalet är på väg.

– Menar du på något hotell eller vad tänker du på. Andreas Lundstedt, ja juste jag minns. Det var en fantastisk afton, säger Petra.

– Vi såg varandra, vi tog hand om varandra, inflikar Danny.

– Ja så var det fan, det har jag glömt. Om inte Andreas hade suttit där som en jävla cockblocker. Jag minns det som att vi var på något hotell, Andreas var där och han var galen för det var någon kille han var intresserad av men du och jag var lite lugnare, säger Petra.

Okända flingen: ”Vi hånglade upp varandra”

Bianca blir snabbt intresserad av vad som egentligen hände mellan programledaren och artisten, den där kvällen i Göteborg.

– Vi såg varandra och vi kände att vi, vi hånglade upp varandra, säger Danny.

Petra låtsas till en början att den intima stunden med Danny är något som hon har glömt men erkänner sedan att hon självklart minns hånglet med Danny. Däremot visste hon inte hur pass mycket som skulle avslöjas och försökte därmed spara på detaljerna. Men med Dannys ärlighet kom hela sanningen fram, vilket får Petra att bli märbart generad.

Bianca sänds fredagar och lördagar 22.00 på Kanal5 och Discovery+.

FOTO: TT

Annons