RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petra Malms beteende mot Robinson-deltagarna avslöjat – efter finalen

18 dec, 2022 
PETRA MALM
Petra Malm har gjort debut som programledare för Robinson!
Tittarna har fått en bild av henne medans deltagarna har fått en helt annan bild.
– Då fick vi lära känna Petra, säger Andreas till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pelle om sista tiden i Robinson: ”Vi satt i grottan”Brand logo
Pelle om sista tiden i Robinson: ”Vi satt i grottan”

Under den här säsongens gång av Robinson har vi fått se elitsoldaten Petra Malm, 45, axla uppdraget. När nyheten presenterades i Nyhetsmorgon berättade hon om det självklara beslutet att tacka ja.

– När jag fick frågan var det fullständigt naturligt att svara ja på studs, jag behövde ingen betänketid, sa hon då och fortsatte:

– Nu vill jag komma i väg och träffa deltagarna, gå in i Robinson-bubblan. Framförallt vill jag va en del av ett team igen. Det ska bli roligt och utmanande.

Petra Malm byts ut – Anders Lundin tar över Robinson

Detta blev med andra ord Petras första men även sista säsong som programledare i Robinson. Inför nästa år har hon nämligen bytts ut mot Robinson-veteranen Anders Lundin, 64.

Annons

– Det känns lustigt, jättekonstigt, spännande och smickrande. Det är jätteroligt att få frågan igen, sa Anders Lundin när nyheten avslöjades i Nyhetsmorgon.

Det har varit delade reaktioner om Petras roll som programledare i Robinson. Vissa vill se henne i en till säsong och andra har uttryckt att de saknar Anders Öfvergård, 55, i programledarrollen.

Anledningen till Petras avhopp är fortfarande okänt, men när Hänt når deltagaren Andreas "Värmland" Haraldsson, 29, har han en teori.

– Jag vet att hon tyckte det var jobbigt att vara borta från barnen. Man är ju borta länge liksom, säger han till Hänt.

Avslöjandet om Petra Malm: ”En annan person”

Andreas kan också avslöja något annat om Petra, som tittarna inte får se. Andreas var en av dem som var på plats i finalen och såg den på nära håll, men Petras beteende mot deltagarna är något som genomspeglat hela säsongen.

– Jag tycker att Petra var duktig och det är ju så mycket mer än vad ni ser. Många kommenterar ju att hon är hård, men det är ju en vattendelare. Mot oss var hon ju en annan person, mellan tagningarna och sådär. Då fick vi lära känna Petra, säger Andreas till Hänt.

Så hon stöttade er då? När kameran inte var på?

– Ja, verkligen! Mellan tagningarna var hon ju go och glad, sprallig och stöttande. Men ja, hon gick ju in i sin programledarroll. Lite mer allvarlig, förklarar Andreas.

Nu är det bara den stora Robinson-finalen som återstår och det står mellan Martin Larsson, 24, Alexander Strandberg, 43, Lars-Olov "LO" Johansson, 44, och Kristoffer Nystedt, 33.

Hänt har sökt Petra för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons