LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peter Stormare om verkliga relationen till okända dottern Kelly Stormare

05 nov, 2020 
Peter Stormare
Foto: TT
Peter Stormare lever ett familjeliv i USA.
Nu avslöjar han den verkliga relationen till sin okända dotter Kelly, 30.
– Det är ett långt avstånd, säger han till Expressen.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Hollywoodstjärnan Peter Stormare, 67, har en lång karriär i bagaget. När det kommer till privatlivet är Peter gift med hustrun Toshimi Stormare sedan 2008. Tillsammans har makarna den gemensamma dottern Kaiya Stormre, 11, som föddes året efter föräldrarnas bröllop.

Peters familjelycka med hustrun i USA

Idag lever familjen i en 300 kvadratmeter stor villa i Los Angeles, USA, något som de verkar trivas bra med.

– Det är som att bo i utkanten av Ljusdal. Gatan är lugn, folk lägger sig 21, är uppe vid sex, går ut med hunden och är hemma och käkar vid 17, 18. Så växte jag upp och jag lägger mig också vid 21. Spelar jag in en film är jag uppe vid fyra, fem. Det känns skönt att följa solen. Jag går aldrig ut på krogen, säger Peter till Expressen.

Peter Stormare med dotter Kaiya
Peter Stormare och dottern Kaiya. Foto: TT

Kaiya syns då och då med sin pappa i offentligheten. Redan från tidig ålder har hon synts till på röda mattan. Kaiya är dock inte Peters enda barn. Han är nämligen även pappa till dottern Kelly, 30, som han har från en tidigare relation.

Annons

Peter Stormares egna ord om relationen med dottern Kelly

Kelly har tillskillnad från Kaiya nästintill aldrig synts i rampljuset utan är mer utav en doldis. Idag lever Peter och dottern på varsin sida av jorden, något som Peter dock tycker fungerar bra.

– Det är ett långt avstånd, men inte mellan hjärta och hjärta även om tid och rum skiljer oss åt. Våra själar är evigt sammanlänkade. Det är konstigt, för så var det även med min mor och far, säger han till Expressen.

Trots att Peter och Kelly stundtals har varit ifrån varandra långa perioder är det som att ingen tid har passerat när de återförenas. Pappan och dottern har nämligen en fin relation till varandra och när de ses är lyckan total.

– Det har blivit lång tid däremellan. Emellanåt träffas vi och där upplever jag att vi tar igen tre år på tre dagar.

Annons