LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peter Settmans misslyckade frieri – tappar bort förlovningsringen: ”Inte roligt”

12 nov, 2023 
Linn Seipel
peter settman gifter sig i toscana med carmen navis
Peter Settman gifte sig nyligen med nya kärleken Carmen Navis, i Toscana!
Lyckan är total – men vägen dit var inte helt spikrak...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”Brand logo
Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”

Peter Settman, 54, och ex-frun Anna Settman valde år 2018 att gå skilda vägar efter 11 år som gifta. En tid senare hittade mediepersonligheten kärleken igen, denna gång i amerikanskan Carmen Navis, 42.

Ganska snabbt valde turturduvorna att bli sambos och på Instagram visar paret gärna upp sin kärlek till varandra. Carmen har tidigare bott i Los Angeles men nu bor de tillsammans i Stockholm.

Peter Settmans galna frieri – så gick det till när han och Carmen förlovade sig

För ganska precist tre år sedan förlovade de sig, och paret är nu sedan någon månad tillbaka även gifta. Själva frieriet var dock inte helt smärtfritt. I en intervju med Bianca Ingrosso i sin egen talkshow berättar han om spektaklet – som drog ut över flera dagar!

Annons

– Jag hade en idé. Jag tänkte så här vi åker upp till fjällen, vi åker till Sälen. Så jag fixar ringen. Jag har en box, den håller jag på och smyger med. Och när jag går med någon hemlighet eller så där, då blir jag nervös, det ska inte synas, säger Peter i programmet samtidigt som han visar illustrativt hur han fumlar med händerna runt jackan där ringen ligger, och berättar vidare:

– Så för att den här inte ska puta så mycket petar jag ut den och lägger den bakom mig. När hon reser sig för att vi ska gå till bordet, då ska jag ta med den. Boxen öppnar sig och jag känner bara ringen är inte kvar, ringen är inte kvar!

Peter Settman tappar förlovningsringen: ”Beter mig konstigt”

Peter visar hur han hukat går mot bordet paret blir tilldelad av hovmästaren, samtidigt som han försöker stänga boxen bakom ryggen, som nu inte innehåller en ring.

– Jag skarvar inte, det här är helt sant. Så nu sitter jag där och jag beter mig konstigt.

Annons

Peter ursäktar sig från bordet, säger att han behöver gå på toaletten.

– Det ligger ju en j*vla ring i foajén.

Efter en liten kamp hittar han den mellan soffkuddarna och han går tillbaka till middagsbordet med återfunnet självförtroende, redo att ställa frågan.

– Nej, då är det någon lirare som är överförfriskad, jag tror han är någon bilhandlare, så helt plötsligt börjar han "ah men får man någon service här egentligen!". Och jag är väldigt känslig för atmosfärer, så det blir inte nu.

Peter Settman: ”Det här inte roligt längre”

Frieriet ställs helt enkelt in denna kväll, och Peter fortsätter berätta:

– Nu är vi tre dagar framåt, vi är påväg hem. Jag helt så här... Jag är genuint så här: ”det här är inte roligt längre”.

Carmen känner av hans dåliga energi, berättar Peter, varpå hon, som är ”yoga-tjej”, föreslår att de ska meditera. Han tänker att då får han sin chans, så återigen tar han med boxen till flickvännen som nu sitter i skräddarposition.

– Så idioten som öppnar ringen ställer sig på knä, och istället för att titta upp på henne så blir det att jag tittar ned på henne.

Publiken skrattar, Bianca skrattar och utbrister "men ändå fint!"

– Haha, ja det var fint. Men hon ba "är du seriös?”(på engelska). Ja, svarade jag, och då tackade hon för frågan och sa ja.

Slutet gott – allting gott! Stort grattis till bröllopet och kärlekslyckan, Peter och Carmen!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons