LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peter Settman tar en paus – försvinner helt: ”Minska distraktioner”

24 jan, 2024 
Peter Settman
Petter Settman meddelar nu att han kommer ta en paus.
Enligt profilen behöver han minska så många distraktioner som möjligt år 2024.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studionBrand logo
”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studion

Peter Settman har många strängar på sin lyra. Han kan titulera sig som programledare, skådespelare och komiker. Många förknippar honom med Så ska det låta och som ”Ronny” i den hyllade serien Byhåla med Ronny & Ragge.

Peter Settman tar en paus från sociala medier

Men nu kommer fansen få se mindre av Settman, i alla fall när det kommer till sociala medier. Han ska nämligen ta en lång paus – bland annat minskar han sin närvaro på Instagram.

”Hej vänner och familj. Jag börjar 2024 med att minska så många distraktioner som möjligt. Under en period kommer jag inte använda Instagram på ett tag så om du vill nå mig så sms:a, ring eller mejla. WhatsApp fungerar också utmärkt.”, skriver han.

Gifte sig i Italien med amerikanska kärleken Carmen Navis

Annons

Kärlekssagan mellan de två började 2018 i USA där de jobbade ihop på ett tv-projekt. Först var de vänner, men när Peter skilde sig från exfrun Anna Settman kunde vänskapen utvecklas till något mer.

– Hon var en bra människa och vi jobbade fint ihop. När jag blev singel och vi träffades i sociala sammanhang utvecklades det. Plötsligt kunde jag öppna upp och tillåta mig att se henne på ett annat sätt. I samma sekund som jag gjorde det sa Carmen att hon kände samma sak. Innan hade hon sett mig som gift, har Settman tidigare sagt om sin kärlek.

Peter Settman och Carmen Navis.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons