TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peter Magnusson dejtar igen – söker kärleken på Tinder

09 aug, 2017 
AvHans Shimoda
I början av sommaren bröt komikern Peter Magnusson och flickvännen Ebba Trollsten upp. Nu kan Hänt avslöja att han dejtar igen – då han nyligen lade upp en profil i dejtingappen Tinder.
Annons

Populäre komikern och skådespelaren Peter Magnusson, 42, har ett gediget CV med succéer som ”Hey Baberiba”, Sommaren med Göran” och senaste tv-serien ”Sommaren med släkten” som återkommer i Kanal 5 i höst.

Privat går det dock inte lika bra. I april i år kunde Hänt avslöja att Peter hade funnit kärleken igen i Ebba Trollsten, 33. Paret blev sambor så sent som i oktober 2016 efter att Peter sålt sitt hus i Bromma, som han hade delat med sin dotter Gretas mamma Ida Bergfeldt. Dottern var bara ett halvår gammal när de gick skilda vägar 2014.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har även Peters senaste kärleksrelation gått om intet. Den första juni i år flyttade Ebba ut ur parets gemensamma radhus på Lidingö till en ny lägenhet på Östermalm i Stockholm. I samma veva har Peter dessutom lagt upp en profil i den populära dejtingappen Tinder.

– Han dök bara plötsligt upp, säger en person som såg Peter på Tinder.

När Hänt når Peter är han fåordig:

Annons

– Men du vet hur jag är, jag vill inte prata om sånt där. Inte för att vara otrevlig, men jag avböjer att kommentera.

En av få gånger Peter öppnat upp om sina känslor och privata funderingar  var när storfilmen ”En gång i Phuket” hade premiär och han blev intervjuad i Expressen. Då pratade han i generella ordalag om familjeliv:

– Alla vill väl ha kärlek och trygghet i livet på något sätt.

Foto: IBL

Annons