TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ebba, 32, är Peter Magnussons hemliga kärlek

04 apr, 2017 
AvHans Shimoda
Livet var allt annat än komiskt när Peter Magnusson separerade från dottern Gretas mamma för några år sedan. Men nu blomstrar tillvaron igen. Anledningen stavas Ebba Trollsten.
Annons

Komikern, skådespelaren och regissören Peter Magnusson, 42, har varit ett välkänt ansikte i våra tv-apparater och på filmduken i många år. Hans privatliv har han däremot hållit för sig själv. Han har sällan visat upp sig och sina flickvänner på röda mattan och några veckotidningsmässiga hemma hos-reportage lyser med sin frånvaro. Inte ens nu när han återigen har hittat kärleken så är han speciellt pratsam. Trots att han är högaktuell med nya tv-serien ”Sommaren med släkten” i Kanal 5 där han återförenas med sin gamla vapendragare Christine Meltzer, vill han inte prata om sitt kärleksliv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För sanningen är den att Peter är kär igen. Föremålet för hans svallande känslor heter Ebba Trollsten, hon är 32 år och paret blev sambor så sent som i oktober förra året.

När Hänt når Peter är han trevlig, men förklarar att han inte vill säga något om sitt nya liv.

– Jag vill inte prata om mitt privatliv. Jag vill hålla det… privat.

Annons

Peter har alltså blivit sambo efter många kärleksförvecklingar de senaste åren. Han och Ebba har flyttat in i ett idylliskt radhus på högborgerliga Lidingö strax utanför Stockholm. Där lever de härligt familjeliv och då och då med Peters dotter Greta som föddes 2013.

Välkommen till världen Greta och lyckost dig som får komma i vackra maj. Med vänliga hälsningar pappa“, skrev Peter på sitt Instagram.

I herrmagasinet King förklarade han sina känslor om det nya livet som pappa:

– Det finns en ny gigantiskt kärlek i livet. Jag tänker mycket på hur jag ska bli en så bra förälder som möjligt och oroar mig hela tiden för att göra fel. I mina mörkaste stunder tänker jag att jag är en kass farsa och att allt kommer att floppa och att hon kommer att börja knarka och så. I mina ljusaste stunder tänker jag att hon är det mest fantastiska barn som någonsin funnits. Så känner jag oftast.

Peter Magnusson.

Gretas mamma är hans dåvarande flickvän Ida Bergfeldt, 36, en relation som tyvärr sprack när dottern bara var ett halvår gammal. Peter och Ida hade precis flyttat in i ett hus i Bromma, där Peter är uppvuxen, när dottern föddes. Livet som husägare blev kort och kaotiskt då allt hände inom loppet av ett år… En av få gånger Peter öppnat upp om sina känslor och privata funderingar var när storfilmen ”En gång i Phuket” hade premiär och han blev intervjuad i Expressen. Då pratade han i generella ordalag om familjeliv:

Annons

– Alla vill väl ha kärlek och trygghet i livet på något sätt.

Ett stort trauma för Peter öppnade han upp om när han var med i programmet ”En clown till kaffet” där olika komiker var huvudperson i ett program, ett slags ”Så mycket bättre”. Hans pappa dog nämligen av en hjärtattack när Peter bara var 17 år.

– Det var helt overkligt och hemskt, det var bedrövligt på alla sätt, sa han i programmet.

Trots stor sorg i yngre dar och ett smått kaotiskt privatliv de senaste åren så ler lyckan på alla sätt just nu mot Peter. Han är kär och lycklig med sin Ebba och tv-serien ”Sommaren med släkten” har tagits emot väl av recensenterna. ”Tacksam igenkänningshumor”, skrev till exempel Aftonbladet.

Foto: IBL

Annons