Peter Forsbergs vändning i relationen med Nicole Nordin

Peter Forsberg och Nicole Nordin

Peter Forsberg och Nicole Nordin lever med sina tre barn i Schweiz sedan 2018.
Tidigare har paret avslöjat att de kämpar för att få tid till att umgås med varandra.
Nu visar sig de senaste månaderna plötsligt sett helt annorlunda ut.

Peter Forsberg, 46, och Nicole Nordin, 32, träffades redan för tio år sedan. Det var efter att paret hamnat bredvid varandra på en middag som kärleken slog till. Idag har paret barnen Lennox, 7, Lily, 5, och Diego, 3, tillsammans. De har varit förlovade sedan 2010 men något bröllop har det ännu inte blivit.

Sedan 2018 är familjen bosatta i Schweiz. Anledningen till flytten var att paret köpt upp hälften av det schweiziska skomärket Inuikii, som har sitt huvudkontor i Zürich. Det nya företagandet ledde till att paret bytte ut Sverige mot Schweiz.

Svårigheterna i relationen

Tidigare har Peter Forsberg gästat Renées brygga på TV4 och då berättade han att livet förändrats helt sedan han slutade med ishockeyn. I samma program nämnde Renée Nyberg att Nicole tidigare pratat om att paret knappt har tid att träffas och att deras relation därför liknar ett distansförhållande trots att de är sambor. Detta menade hockeylegendaren att hans fästmö förmodligen sagt skämtsamt men erkände samtidigt att så ibland är fallet.

– Det blir lite så. Vi kämpar. Det har varit lite väl mycket. Men vi kämpar. Det rullar på, sa Peter Forsberg i avsnittet.

De få tillfällena som paret hade möjlighet att ses menade Peter Forsberg inte var något negativt. Istället påpekade han vikten av att hinna sakna varandra.

Plötsliga vändningen i relationen

Det hektiska livet i Schweiz som stoppat paret från att tillbringa tid med varandra visar sig nu ha fått en förändring. I en intervju med Expressen berättar Peter Forsberg att familjen under våren varit friska från coronaviruset. Den pågående pandemin har även lett till att han och Nicoles förhållande fått testa på ett nytt levnadssätt.

– Våra barn har varit hemskolade i sju veckor, plus två veckors påsklov, så det har gett Nicole och mig chansen att umgås mycket med dem. Alla affärsresor har blivit inställda när sko- och andra mässor skjutits upp på grund av pandemin, säger han till tidningen.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Även om Peter Forsberg nu hoppas att pandemin ska nå ett slut snarast möjligt så har den senaste tiden inneburit fler timmar tillsammans med barnen och hans fästmön.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt