Peter Bysell om familjekampen under Farmen 2020

Farmen 2020 Peter Bysell

Under inspelningen av Farmen 2020 tvingades Peter Bysell vara utan sina döttrar i flera veckor.
Nu berättar han om familjekampen.
– En otroligt tuff resa, skriver Peter.
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen
Slå på ljud

Årets säsong av Farmen är i full gång på TV4 och nu har hälften av avsnitten visats. Hittills har det varit relativt konfliktfritt i huset men nu börjar dramatiken tätna rejält.

I söndags tvingades Momma Merzi, 30, lämna programmet efter att ha kämpat mot Simon Axelsson, 25, i tinget. Momma är stolt över sin insats men anser att TV4 har visat en missvisande bild av honom och Peter Bysell, 42.

– Den bilden stämmer inte fullt ut. Det är klart jag har jobbat. Jag och Peter skojar framför kamerorna när vi säger att vi är lata, jag har huggit mest ved av alla som var där inne, sa Momma till Hänt förra veckan.

Peter och Momma fann varandra under inspelningen av Farmen och i ett inlägg på Instagram berättade Peter Bysell om glädjen över att ha träffat vänner för livet.

”Tydligen kärlek på farmen ikväll?? Trams…Detta va kärlek på riktigt och livet ut. Grabbarna grus”, skrev han intill en bild på sig själv, Momma och Jens Rönnqvist, 31.

Peter Bysell om saknaden efter barnen

Livet på Farmen var inte en dans på rosor för Peter Bysell. Han är nämligen pappa till tre döttrar och tyckte att det var väldigt tufft att vara utan dem under inspelningarna.

I januari la han upp ett filmklipp på Instagram där han sjunger en låt till sina barn. I inlägget berättar han hur det var att vara utan dem i flera veckor.

”När jag var borta utan någon kontakt med barnen i en bondgård…. Så insåg jag hur viktiga döttrarna är för mig”, skrev han då.

Nu väljer Peter att återigen dela med sig av sin kärlek till döttrarna.

”Farmen var en otroligt tuff resa för mig…..Att inte få ha någon kontakt med mina älskade döttrar tog hårt på mig. Här är en film på min återförening med mina älskade döttrar”, skriver Peter Bysell intill ett videoklipp.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN