LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernillas dejtingkrav: "Fula killar kan sluta höra av sig"

30 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Pernilla Wahlgren drömmer om att hitta kärleken, men har hårda krav när det kommer till dejtinglivet. Nu uppmanar hon "alla fula killar" att sluta kontakta henne. – Jag får mycket mejl från sådana som kanske inte verkar ha alla hästar hemma, säger artisten.
Annons

Pernilla Wahlgren49, är singel och har flera gånger berättat att hon vill träffa någon. I podcasten  ”Wahlgren och Wistam” avslöjar artisten nu att hon faktiskt ständigt får mejl från singelkillar och ensamma män som vill träffa henne, men att de inte riktigt uppfyller hennes hårda krav på en man rent utseendemässigt.

– Jag söker en rolig, snygg kille. Kan inte alla ni fula killar sluta höra av er till mig? säger hon i podden och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag får mycket mejl och sånt från sådana som kanske inte verkar ha alla hästar hemma. Det är ju sällan det dyker upp seriösa brev, det måste jag erkänna.

I podcasten målar Pernilla Wahlgren också upp sin drömbild av det förhållande hon skulle vilja ha. Artisten menar att hennes dröm är att ingå i en relation som är precis som den som TV4-profilerna David Hellenius, 43, och  Renée Nyberg, 50, har med varandra. Paret har varit tillsammans sedan 2003, har sonen Leo Hellenius, 11, ihop och gör ofta gemensamma humorklipp i sociala medier.

Annons

– Det där är min dröm. Jag är avundsjuk på både David och Renée. Jag vill också hitta en kille som jag kan vara rolig med och göra roliga sketcher och sånt med, säger hon i podden.

David och Renée.

Samtidigt menar Pernilla Wahlgren att hon själv också har vissa brister när det kommer till att hitta en man. Däribland att hon sällan svarar i telefon, har svårt att komma i tid och ständigt missar planerade möten.

– Jag dissar inte alla, men jag är väldigt dålig på att återkoppla. Jag är sämst. Det är nog ingen idé att bli ihop med mig, för jag går inte att få tag på, jag svarar inte i telefon, jag missar datum… Jag får nog leva själv resten av livet, säger hon i podcasten.

Foto: IBL

Annons