Pernilla Wahlgrens tvärvändning med nya lyxhuset – gör om allt

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är mitt upp i bygget av sitt drömhus, men avslöjar hon den plötsliga ändringen.
– Ändrade mig i sista minuten, säger Pernilla.
Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”
0:20

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”

(0:20)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgrens, 54, husbygge på Lidingö har pågått sedan ett år tillbaka och efter flertalet bakslag och förseningar börjar huset bli allt mer klart. Golv, el och kök finns nu på plats och det går i en rasande fart!

Men nu gör Pernilla en tvärvändning i bygget av sitt drömhus och ändrar om helt.

Visar upp nya bilderna: ”Nu jäklar”

För att hålla alla nyfikna följare uppdaterade om hur det går med husbygget på Lidingö har Pernilla skapat ett eget Instagram-konto för Villa Wahlgren.

Nyligen delade hon med sig av lite nya bilder på hur det går och då kunde man få en glimt av det nylagda golvet, kakelet och listerna som nu kommit på plats. Men än är det saker som måste fixas, el som behöver installeras innan Pernilla kan börja inreda i sitt nya hem.

”Nu jäklar går det undan….!!!”, skriver Pernilla på husets egna Instagram.

Följ med mig in i huset! Här lyser flitens lampa minst sagt!! ÄLSKAR att det händer så mycket nu…!!”, skriver artisten och visar upp den fina fiskbensparketten i köket.

Pernillas plötsliga besked om nya huset – väljer helt annan färg

Inflyttningen närmar sig då huset börjar bli allt mer klart, men nu gör Pernilla en tvärvändning och väljer att göra om husets utsida helt. På Instagram skriver Pernilla att huset, som tidigare har varit vitt, nu istället fått en ljusgrå färg och tydligen ska hon ha ändrat sig om färgvalet precis innan första penseldraget. Men trots den plötsliga ändringen skriver Pernilla att hon är nöjd med resultatet.

”Får pirr i magen av att det händer så mycket i huset nu….!! Ser ni föresten att huset nu är gråmålat?! Ändrade mig i sista minuten och ville inte ha det vitt. Fint va?! Vill ni följa mitt husbygge mer noggrant , så tycker jag ni ska följa mitt husbygge-konto! För nu händer det grejer…!”, skriver Pernilla på sin Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN