LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren bekräftar dystra beskedet om lyxhuset – tunga bakslaget

14 jun, 2023 
Simon Lundh
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har under en längre tid renoverat sitt nya hus.
Nästa projekt blir att ta tag i tomten – och det verkar inte bli enkelt.
Nu berättar Pernilla om mardrömmen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”Brand logo
Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”

Pernilla Wahlgren, 55, har under en längre tid renoverat sitt nya hus. Något vi kunnat följa i programmet Villa Wahlgren. Det är inte bara på i programmet som Pernilla delat med sig av husets framfart. På Instagram har även Pernilla visat upp framstegen.

Pernilla Wahlgrens mardröm med Villa Wahlgren – problemen med tomten

Nästa projekt är att ta tag i tomten. Som enligt Pernilla fortfarande ser ut som bygge. Detta efter att ett berg har blivit bortsprängt. Något som gjort att den bortsprängda stenen hamnat på tomten.

– Det är ett drömhus på en mardrömstomt, kan man säga, säger Pernilla i en intervju med Amelia.

Tanken med tomten är att få till en uteplats, ett stort trädäck och att sätta in en pool.

Det blir också den första sommaren för familjen i det nybyggda huset. I intervjun berättar Pernilla om hur mycket hon ser fram emot sommaren ute på Lidingö.

– Jag älskar att vara hemma. Det är där jag landar. Lyckan att jag fått bygga mitt eget drömhus och verkligen känna att jag längtar hela tiden är fantastisk. Jag har inget behov av att gå på bio, på middagar eller ta in på hotell. Jag vill bara vara hemma, säger Pernilla.

Annons

I dagsläget bor Pernilla i huset med sin sambo Christian Bauer, 57, och sonen Theo Wahlgren, 16. Pernillas dröm är att hemmet ska fungera som en samlingspunkt för hennes stora familj.

– Det är ju bara jag, Christian och Theo än så länge, men nu ska jag bli farmor och Christian har barnbarn. Jag tänker att det här huset ska väl fyllas med barn och barnbarn som vill sova över. Jag längtar jättejättemycket efter att bli farmor.

Pernilla Wahlgrens barnbesked med Christian Bauer

Tidigare har Pernilla pratat om hur det skulle vara att fylla huset med ytterligare barn. Något hon berättade om i podden Wahlgren & Wistam.

– Jaa, en liten sladdis vore mysigt, som kan leka med mitt barnbarn, sa Pernilla och fortsatte:

– Men nej verkligen inte! Eller sugna, vi hade kunnat vara hur sugna som helst men it's too late and I'm so glad for that.

Pernilla klargör sitt barnbesked ännu tydligare i avsnittet.

– Nej men säg såhär att vi fortfarande hade kunnat bli med barn, då hade jag nog kunnat tänka mig egentligen för jag älskar ju bebisar och jag känner mig inte gammal. I don't know man hade kunnat tänka sig att skaffa barn om inte den biologiska klockan fanns, men vi stänger ju den.

FOTO: Henrik Isaksson/Karin Törnblom/TT

Annons